Szépség

Szépség

Fürdőruhatrendek 2019

Idén minden alaktípusra gondoltak a fürdőruha-tervezők. Interjú Zsurka Zsanett divattervező-stylisttal

Szépség

6 gyors fiatalító tipp

Íme, néhány villámgyors és egyszerű trükk, amelyek segítségével percek alatt elérheted, hogy a fiatalabbik arcodat mutasd…

Szépség

5 csináld magad szépségtipp, amit inkább ne próbálj ki!

Bár az otthon (a kamrában) megtalálható alapanyagokból is lehet bőrápoló készítményeket előállítani, mutatunk 5 olyan csináld magad szépségtippet, amivel gyakorta találkozunk, ám valójában többet árt, mint használ. 

Szépség

Mikrodermabrázió

Az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb bőrfiatalító eljárás, így nem csoda, hogy Hollywoodból gyorsan világhódító útra indult.

Szépség

Téli fiatalító arckezelések

A fiatalos arcbőr titka a foltmentes, egyenletes színű bőr. Vedd hát fel a harcot a pigmentfoltok ellen. A borús, téli napok kedveznek a fiatalító arckezelésnek! Mutatjuk hogyan.

Szépség

Túl gyorsan töredezik hajad, frissen mosva is fakó és fénytelen?

Lehet, hogy a hajmosás az oka. Ha hetente vagy netán naponta mosod is a hajad, nem biztos, hogy a helyes technikát alkalmazod. Következő tippjeink segítenek, hogyan végezd helyesen a hajmosást a ragyogóan fénylő hajkoronáért.

Szépség

A kiegyensúlyozott tinikor az egészséges arcbőrnél kezdődik

A serdülőkorba lépve a fiatalok nagy részénél bőrproblémák merülnek fel. A zsíros, pattanásos arcbőr látványa és a szélmalomharc a túlzott faggyútermelés ellen lelkileg nagyon megterhelő egy fiatal számára.

Szépség

11 dolog, amit tudnod kell a narancsbőrről

Akár óriási küzdelmet folytatsz a cellulittal, akár csak folyamatos óvintézkedéseket teszel, hogy ne legyen szembetűnő, van néhány dolog, amit nem árt, ha tudsz, ha a feszes bőr elérése és hosszú távú megtartása a célod.