Lélek

Lélek

Nem öl meg a boldogtalanság

Íme, egy jó hír a boldogtalanságról. Egy új kutatás szerint a boldogtalanság önmagában nem okozza senki idő előtti halálát.

Lélek

A sétáló nő

Sok mindent elárul egy nőről, hogyan sétál egyedül. Mesél többek közt arról, mennyire magabiztos, mennyire figyel másokra, mennyire szeretne megfelelni a környezetének - vagyis séta közben egy üzenetet küld magáról a világnak.

Íme, a legérdekesebb üzenetek.

 

Lélek

Amit eddig is sejtettünk: a rágógumi tényleg enyhíti a stresszt

Három percnyi rágógumizás jelentősen csökkenti a stressz hormonokat. 

Lélek

A csókolózás csökkenti az allergiás reakciókat

Bár IgNobel díjat kapott egy japán és két szlovák orvos ezért a felfedezésért - attól még igazuk lehet. Az effajta svindli felfedezések előbb megnevettetik, aztán elgondolkodtatják az embert. 

Lélek

Ciki vagy nem ciki? Ismerkedés az interneten

 „Legyen 180 cm magas, sötét hajú, sportos, érdeklődjön a kultúra iránt” - nem lehetetlen. Ilyen részletesen is megadhatjuk álompartnerünk tulajdonságait, hogy nagyobb eséllyel essünk szerelembe. Egyes oldalakon pszichológiai tesztek is segítik a jelöltek egymásra találását, ráadásul már nem csak otthonról, hanem a mobilunkról is keresgélhetünk. De vajon ez tényleg ilyen egyszerű? Zsófi (34) és Zsolti (34), akik immár mint férj és feleség meséltek tapasztalataikról.

Lélek

Szinek és szobák I. Ne bízd a véletlenre...

A színek nem csak dekorációs elemek. Személyiségünk kifejezésén és a szoba stílusán túl pozitív vagy negatív erőkkel is hatnak ránk. Mindezt érdemes figyelembe venni a megfelelő szín kiválasztása előtt.

Lélek

Színek és szobák II. Hogyan válassz szakembert

Nem egyszerű, ha az életünkben, otthonukban hirtelen idegenek jelennek meg - még akkor se, ha mesteremberekről van szó. Az pedig végképp bosszantó, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnénk, és nem tudjuk, hogyan kezeljük a problémás szituációkat. Pár tanács, hogyan oldjuk meg a kényes helyzeteket, ha szobafestővel dolgoztatunk.

Lélek

7 + 1 kérdés az első szex előtt

A szex a legintimebb közelség, önmagad feltárása és átadása. Az első szexuális együttlét pedig mindig ismeretlen és izgalmas. Természetes hát, ha előtte szeretnél a partneredről minél többet megtudni – ezért ne légy félénk, kérdezz bátran. Mutatjuk azt a 7 kérdést, amire választ kell kapnod – még az együttlét előtt. De vigyázz, nehogy kínvallatássá alakítsd át az első randevúkat.