Fitnesz

Fitnesz

Kismamatorna: 5 tanács, mielőtt elkezdnénk

A várandóságunk alatt a mozgásra is oda kell figyelnünk kisbabánk és saját egészségünk érdekében. A megfelelő és rendszeres testmozgás csökkenti a terhesség alatti komplikációkat, megkönnyíti a várandósságot, a szülést és testünk gyorsabb regenerációját is. Nézzük, mit kell tudni a kismamatornáról, milyen sportot választhatunk, és mi az, amit jó tudni, mielőtt beiratkozunk egy csoportba, vagy elindítunk egy youtube videót.  

Fitnesz

Öt trükk, hogy elegendő vizet igyál

A víz és az egészséges életmód kéz a kézben jár. Kivált, ha ott a kezedben a vizespalack. Mozoghatsz rendszeresen, étkezhetsz egészségesen, vásárolhatsz bőrbarát kozmetikumokat, ám ha nem iszol elég folyadékot, szenvedni fog a tested.

Fitnesz

Minden, amit tudni akarsz az izzadásról

Néhányunk nemcsak egy-egy forró nyári napon vagy kimerítő edzés közben izzad. Az izzadásnak egyéb okai is lehetnek, s következményük legjobb esetben az, hogy kínosan érezzük magunkat, legrosszabb esetben azonban életünket is veszélyeztetheti.

Fitnesz

Top fitnesz és wellness trendek

Hagyj fel a rossz szokásaiddal és beidegződéseiddel, inkább fogadd meg a legújabb egészségügyi és fitnesz ajánlásokat. Ez a trendi 2015-ben. Ja, és egészséges is.

Fitnesz

Ha sokat ülsz, belebetegszel…

Tán nem is gondolod, hogy egy új keletű járvány áldozata lettél. Úgy nevezik: ülés betegség. Nézzük, mi a következménye és hogyan küzdhetsz ellene.

Fitnesz

Mire jó a spinning?

Jól el lehet fáradni, le lehet izzadni, kalóriát égetni… a tekerés pedig biztosan erősíti és feszesíti a kritikus popsi-comb régiót. De pontosan mit is várhatunk egy spinning órától? És kinek ajánlott?

 

Fitnesz

Babaúszás. Mielőtt még járni tudna...

A babaúszás jótékony hatásairól és előnyeiről Gehér Zsófia úszásoktatót kérdeztük.

Fitnesz

Ha irtózol a tömegtől, ekkor menj le az edzőterembe

Amikor sokan nyüzsögnek az edzőteremben, az embert már a tömeg láttán is kiveri a veríték, s úgy érzi magát, mint egy klausztrofóbiás. Ráadásul az ideje nagy részét azzal tölti, hogy vár egy szabad edzőgépre. Mikor érdemes hát edzőterembe járni?