Alakformálás

Alakformálás

7 fogyókúrás tévhit, aminek ne dőlj be

Nem kell óriási lemondás a fogyáshoz. Nem szükséges sanyargatnod magad, aszkéta módjára szenvedned, s nem kell a kedvenc ételeidnek-italaidnak sem búcsút intened…

Alakformálás

10 tipp, hogyan fogyj anélkül, hogy az edzőteremben taposnál

Fogyni szeretnél, de unod az edzéseket? Vagy kevés az időd? A fölös kalóriáktól máshogy is meg lehet szabadulni. Összegyűjtöttünk tíz olyan hétköznapi tevékenységet, amelyek valóságos kalóriafalóként működnek.


2022-10-05 08:27:15 | Notice: getimagesize(): Read error! in /home/btvasc/public_html/fittpercek/page/template/content/blog/category.php on line 11
Alakformálás

Mezoterápiás alakformálás

Ez az a kozmetikai eljárás, amely szike nélkül veszi fel a harcot a cellulittal, a zsírpárnákkal és más szépséghibákkal.

 

Alakformálás

Ultrahangos kavitációs zsírbontás

A kiegyensúlyozott táplálkozás és megfelelő testmozgás mellett egyéb módszerekkel is segíthetjük az ideális formánk elérését. Ezek egyike a kavitációs zsírbontás.

Alakformálás

Lézeres zsírbontás

Ha megfelelően étkezel és rendszeresen mozogsz, mégis van olyan testrészed, ahonnan csak-azért-sem akarnak eltűnni a kis zsírpárnák, érdemes lehet megfontolni a lézeres zsírbontást.

Alakformálás

Endermológia, a cellulitgyilkos

Műtéti beavatkozás nélkül szabadít meg a narancsbőrtől. Az endermológia azoknak ajánlott, akik mindent megtesznek a gödröcskék eltüntetéséért: fittek, helyesen táplálkoznak, rendszeresen mozognak, a bőrük azonban csak nem akar kisimulni. Mutatjuk, hogyan működik...

 

Alakformálás

Hogyan küzdj meg a narancsbőr három típusával…

A narancsbőr típusainak beazonosítása azért alapvetően fontos, mivel ettől függ, hogy milyen kezelés veheti fel vele a harcot a leghatékonyabban.