Cikkek

Wellness

Már a levegő is hizlal? Igen!

Ha levegőt veszek, már attól is hízom - tartja a mondás. Lehet, hogy nincs is benne semmi túlzás. Sőt. Mint kiderült, a levegő tényleg hizlal. Igaz, nem az Alpokban.

Lélek

Az alacsony férfiak jobb partnerek

Még egy ok arra, hogy ne különböztess meg senkit a magassága miatt.  

Étrend

Azt eszed, amire gondolsz

Én gyümölcs-evő, zöldség-kedvelő, saláta-csipegető, chip-gyűlölő vagyok - szépen hangzik, nem igaz? Egy friss tanulmány bizonyítékot is szolgáltat ahhoz, hogy ha elhiszed, hogy helyesen fogsz táplálkozni és fogyni fogsz, akkor az segít abban, hogy ez így is történjen…

Lélek

A káromkodás egészséges – és még fogyni is lehet tőle?

Enyhíti a fájdalomérzetet, ha káromkodsz, és segítségével jobban bírod az edzést is. Mutatjuk, hogyan szitkozódj egészségesen.

Szépség

Fürdőruhatrendek 2019

Idén minden alaktípusra gondoltak a fürdőruha-tervezők. Interjú Zsurka Zsanett divattervező-stylisttal

Szépség

6 gyors fiatalító tipp

Íme, néhány villámgyors és egyszerű trükk, amelyek segítségével percek alatt elérheted, hogy a fiatalabbik arcodat mutasd…

Fitnesz

Jól úszol? 9 tipikus technikai hiba, amit úszás közben elkövethetsz

Kalóriát éget és erősíti az izmaidat az úszás, de leginkább akkor hasznos és óv meg fájdalmas mellékhatásoktól, ha megfelelő technikával úszol. Mutatjuk a kilenc leggyakoribb hibát, amit gyorsúszásnál elkövethetsz, de most könnyen ki is javíthatsz.

Szépség

5 csináld magad szépségtipp, amit inkább ne próbálj ki!

Bár az otthon (a kamrában) megtalálható alapanyagokból is lehet bőrápoló készítményeket előállítani, mutatunk 5 olyan csináld magad szépségtippet, amivel gyakorta találkozunk, ám valójában többet árt, mint használ.