Cikkek

Lélek

Sírd ki magad! De hol a legjobb?

Van néhány helyzet és helyszín, amikor és ahol jobb, ha szabadon engedjük könnyeinket. Mert a sírás ilyenkor elhozza a valódi megkönnyebbülést és megnyugvást…

Lélek

Szuperérzékenység: erő vagy gyengeség?

Minden ötödik ember a megszokottól eltérő módon reagál az őt érő környezeti hatásokra. A külső szemlélő számára körülményesnek, aggodalmaskodónak, döntésképtelennek tűnnek, holott csupán egy öröklött jellemvonással rendelkeznek: szuperérzékenyek.

Fitnesz

Ha sokat ülsz, belebetegszel…

Tán nem is gondolod, hogy egy új keletű járvány áldozata lettél. Úgy nevezik: ülés betegség. Nézzük, mi a következménye és hogyan küzdhetsz ellene.

Fitnesz

Minden, amit tudni akarsz az izzadásról

Néhányunk nemcsak egy-egy forró nyári napon vagy kimerítő edzés közben izzad. Az izzadásnak egyéb okai is lehetnek, s következményük legjobb esetben az, hogy kínosan érezzük magunkat, legrosszabb esetben azonban életünket is veszélyeztetheti.

Wellness

A csecsemőfotózás titkai

Mitől lesz jó egy babafotó? A csecsemőfotózás titkairól kérdeztem Bánkuti Eszter fotóst.

Fitnesz

Kismamatorna: 5 tanács, mielőtt elkezdnénk

A várandóságunk alatt a mozgásra is oda kell figyelnünk kisbabánk és saját egészségünk érdekében. A megfelelő és rendszeres testmozgás csökkenti a terhesség alatti komplikációkat, megkönnyíti a várandósságot, a szülést és testünk gyorsabb regenerációját is. Nézzük, mit kell tudni a kismamatornáról, milyen sportot választhatunk, és mi az, amit jó tudni, mielőtt beiratkozunk egy csoportba, vagy elindítunk egy youtube videót.  

Lélek

Köszönöm szépen, élek!

A szirénák hangja már fel sem tűnik. A maszk az új ruházati kiegészítőnk, életformánk a folyamatos veszélyhez való alkalmazkodás. Búcsúzáskor a viszlát helyett vigyázz magadra. Káplár Éva pszichológust arról kérdeztük, hogyan változott a személyiségünk a pandémia hatására és vajon milyen pszichés állapotban ér bennünket az újrakezdés.

Étrend

Idd magad szépre! 6 természetes vízízesítő, hogy ragyogjon a bőröd

A víz jótékony hatásáról már sokat hallottál. De ha ráuntál a "sima" vízre,  akkor egy kis csavarral könnyedén ízt vihetsz az életedbe! Íme, hat természetes vízízesítő, ami csodákat tesz az emésztőrendszereddel, a bőröddel, ráadásul  gyulladáscsökkentők, és segítenek a fogyásban is. Hogy ne csak belülről, de kívülről is ragyoghass! Bármelyiket is válsztod, az eredmény nem fog elmaradni!