Cikkek

Fitnesz

Ha sokat ülsz, belebetegszel…

Tán nem is gondolod, hogy egy új keletű járvány áldozata lettél. Úgy nevezik: ülés betegség. Nézzük, mi a következménye és hogyan küzdhetsz ellene.

Étrend

Az emberek a szemükkel esznek...

A jó ételfotók titkairól, sajátosságairól és buktatóiról kérdeztem Szöllősi Kiss Orsi ételfotóst.

Lélek

A klasszikus és modern Zhoja

Menyasszonyi és alkalmi ruháikban egyszerre ötvöződnek a nőies, letisztult és a vagány, modern jegyek. Egyediségüket a különleges anyagok adják. Nagy Erika tulajdonost kérdeztük a szalon által képviselt értékekről, és arról, hogy a menyasszonyok milyen újdonságra számíthatnak idén

Lélek

Cyberchondria, avagy az internetes öndiagnózis veszélyei

A világhálón egészségügyi információkat keresők szorongásos állapotát cyberchondriának nevezik. Ilyenkor az történik, hogy a vélt vagy valós betegségtudat szorongásos állapotot idéz elő az érintettnél, aki ezután lázas sietséggel az interneten kezd kutakodni a betegséggel kapcsolatos írások között. S megpróbál egy öndiagnózist felállítani.

Szépség

Mikor van szükséged hajgyógyászra?

Élettelen, sprőd haj, ráadásul hullik. E gondok sokak életét keserítik meg nap mint nap. A problémák lehetséges okaira és azok kezelésére Szabó Valéria mesterfodrász, a Varázs Szépségszalon hajgyógyásza világít rá.

Étrend

Böjt: tavaszi nagytakaritás

A testi- és lelki felfrissülés a hosszútávú egészség fenntartása érdekében nélkülözhetetlen időnként. A böjt időszakában sokan kezdenek méregtelenítő kúrákba, léböjtbe vagy akár diétába. Ilyenkor azonban nem a fogyáson van a hangsúly. Nézzük, böjt idején mit is tehetünk testi- és lelki egészségünkért!

Fitnesz

Mire jó a spinning?

Jól el lehet fáradni, le lehet izzadni, kalóriát égetni… a tekerés pedig biztosan erősíti és feszesíti a kritikus popsi-comb régiót. De pontosan mit is várhatunk egy spinning órától? És kinek ajánlott?

 

Lélek

Árulkodó jelek: lehet, hogy narcisztikus a párod? Vagy a barátnőd?

Először úgy érzed, különleges vagy, és megtaláltad azt az embert, aki igazán értékelni tud. Majd hirtelen, minden előzmény nélkül mellőzötté válsz… Vigyázz, lehet, hogy egy narcisztikus emberrel hozott össze a sors.