Cikkek

Lélek

Hogyan ismerd fel, ha a pasid csak színleli, hogy erős?

Persze, nem elsősorban fizikailag. Hanem mentálisan. Mert óriási különbség van aközött, hogy minden rendben van a testi-lelki világában, vagy ez csupán a látszat: eljátssza, hogy jól van, ám valójában belül küszködik. Utóbbi akár meg is betegítheti.

Étrend

Mikor egyél hamburgert, ha nem tudsz ellenállni, de mégis fogyni szeretnél…

Nem mindegy, milyen időpontban engedsz a kísértésnek. Ha nem szeretnéd, hogy plusz kilók rakódjanak rád, és az egészségügyi kockázatokat is csökkentenéd, figyelj oda arra, éppen hány óra van…

Lélek

5+1 dolog, mire figyelj, ha kisgyerekkel mész a karácsonyi vásárba

Az adventi időszak számos hangulatos szabadtéri programra csábít bennünket, de a hétköznapi bevásárlások, az ajándékok beszerzése is nagy feladatot ró ránk. Kovács Ildikó önvédelmi szakértő szerint fontos, hogy ha magunkkal visszük gyermekeinket a forgatagba, a szokásosnál is jobban tartsuk rajtuk a szemünket.

Lélek

Vezetők tűsarkúban

Világszerte folyamatosan növekszik a női döntéshozók száma, ezért a vállalatok számára kiemelt jelentőséggel bír, hogy helyesen értelmezzék a döntések női létből fakadó sajátosságait. Fontos azonban, hogy a nők ne férfias tulajdonságok felmutatásával akarjanak érvényesülni, hanem tudatosan alkalmazzák az üzleti környezet, a munka világának íratlan szabályait, és női mivoltukat megőrizve, e játékszabályok szerint „játsszanak”.

Szépség

Így őrizd meg bőröd puhaságát télen is

A hideg időjárás beköszöntével bőrünk fokozott igénybevételnek van kitéve. A beltéri és kültéri hőingadozás, a páratartalom, a gyakran jeges szél és az ilyenkor fokozódó légszennyezettség rendkívüli módon megviseli a bőrt. A Barnängen szakértőinek tanácsát megfogadva garantáltan megőrizheted bőröd puhaságát és egészségét a téli időszakban.

Étrend

Mindenható likopin…

A szervezetre gyakorolt jótékony hatását számos kutatás igazolja, és több, súlyos betegség kialakulása ellen is védelmet nyújt a könnyen beszerezhető, de akár kertben vagy erkélyen is megtermelhető paradicsom

Wellness

Babaúszás. Mielőtt még járni tudna...

A babaúszás jótékony hatásairól és előnyeiről Gehér Zsófia úszásoktatót kérdeztük.

Szépség

Téli fiatalító arckezelések

A fiatalos arcbőr titka a foltmentes, egyenletes színű bőr. Vedd hát fel a harcot a pigmentfoltok ellen. A borús, téli napok kedveznek a fiatalító arckezelésnek! Mutatjuk hogyan.