Cikkek

Wellness

Iskolakezdés 10 órakor. Ezt kéri a biológiai óránk

Ezt a cikket ne mutasd meg a gyermekednek, mert még nehezebben fog felkelni reggel, hogy iskolába menjen. Brit tudósok szerint ugyanis a tanításnak 10-kor kellene kezdődnie.

Szépség

4 tipp, hogy télen se cserepesedjen ki az ajkad

A tél hidege és a metsző szél gyorsan kiszárítja az ajkakat. Íme, néhány tipp, hogy ne cserepes, hanem olyan szép, csókos ajkad legyen, mint egy üde, friss, késő tavaszi napon.

Szépség

Mit tehetsz az egészségesen ragyogó, fiatalos arcszínért

A szép, egyenletes és egészségesen ragyogó arcszín üdévé varázsolja a megjelenést, és évekkel megfiatalít. Néhány egyszerű tippel segítünk, hogy megtapasztalhasd ezt az érzést. A legjobb pedig, hogy ezek a módszerek ahhoz is hozzájárulnak, hogy a nyári barnaságod minél tovább megőrizhesd…

Szépség

Szép vagy! És akkor mi történik?

Nézd meg, mi történik, ha valakinek azt mondják: Szép vagy!

Lélek

A sétáló nő

Sok mindent elárul egy nőről, hogyan sétál egyedül. Mesél többek közt arról, mennyire magabiztos, mennyire figyel másokra, mennyire szeretne megfelelni a környezetének - vagyis séta közben egy üzenetet küld magáról a világnak.

Íme, a legérdekesebb üzenetek.

 

Lélek

Meggyógyította önmagát, és most másokon segít

Évente egyszeri menstruáció, policisztás petefészek betegség, ájulás és plusz kilók. Szabó Vivient (26) tini kora óta gyötörték női betegségei. Húszas évei elején azonban kezébe vette sorsát, és rátalált a segítségre és önmagára. Ma már ő segít a hasonló sorsú embereken.

Szépség

5 tipp: éjszakai bőrápolás

Éjszaka, miközben alszunk, bőrünk regenerálja magát, új sejteket termel és újra tölti magát nedvességgel. A szokásos napi-heti rutinon kívül azonban időről időre szüksége van egy kis extra segítségre. Most olyan tippeket mutatunk, amelyekkel a lehető legkényelmesebben – alvás közben – ápolhatjuk intenzíven a bőrünket.

Fitnesz

Ha irtózol a tömegtől, ekkor menj le az edzőterembe

Amikor sokan nyüzsögnek az edzőteremben, az embert már a tömeg láttán is kiveri a veríték, s úgy érzi magát, mint egy klausztrofóbiás. Ráadásul az ideje nagy részét azzal tölti, hogy vár egy szabad edzőgépre. Mikor érdemes hát edzőterembe járni?