Cikkek

Wellness

Svédmasszázs

Finom simításokat, gyúrást és körkörös mozdulatokat végezve masszírozzák a felső izomrétegeket, s hozzá krémet vagy olajat használnak. A svéd masszázs nagyon jóleső és relaxáló érzést nyújt, ezért aki először masszíroztatja magát, annak is érdemes ezzel kezdenie.

Lélek

Ciki vagy nem ciki? Ismerkedés az interneten

 „Legyen 180 cm magas, sötét hajú, sportos, érdeklődjön a kultúra iránt” - nem lehetetlen. Ilyen részletesen is megadhatjuk álompartnerünk tulajdonságait, hogy nagyobb eséllyel essünk szerelembe. Egyes oldalakon pszichológiai tesztek is segítik a jelöltek egymásra találását, ráadásul már nem csak otthonról, hanem a mobilunkról is keresgélhetünk. De vajon ez tényleg ilyen egyszerű? Zsófi (34) és Zsolti (34), akik immár mint férj és feleség meséltek tapasztalataikról.

Fitnesz

Egész nap ülsz? Íme, néhány gyakorlat. Nem kell hozzá felállnod.

Egész nap ülsz, és nincs időd, hogy fitneszterembe járj, este meg leköt a család… Mutatunk néhány hasznos, székhez kötött gyakorlatot…

Lélek

Amit eddig is sejtettünk: a rágógumi tényleg enyhíti a stresszt

Három percnyi rágógumizás jelentősen csökkenti a stressz hormonokat. 

Fitnesz

Vigyázz, kész, fuss! Téli tippek.

Nyáron is könnyű kifogást találni, de télen még könnyebb: túl hideg van, túl sötét, túl csúszós az út…  Pedig télen is egészségesebb a szabad levegőn futni, mint egy rettegetten unalmas futópadon szenvedni. Mutatjuk, mire ügyelj, hogy minél élvezetesebb legyen a téli futásod.

Lélek

A csókolózás csökkenti az allergiás reakciókat

Bár IgNobel díjat kapott egy japán és két szlovák orvos ezért a felfedezésért - attól még igazuk lehet. Az effajta svindli felfedezések előbb megnevettetik, aztán elgondolkodtatják az embert. 

Szépség

Téli fiatalító arckezelések

A fiatalos arcbőr titka a foltmentes, egyenletes színű bőr. Vedd hát fel a harcot a pigmentfoltok ellen. A borús, téli napok kedveznek a fiatalító arckezelésnek! Mutatjuk hogyan.

Lélek

Szinek és szobák I. Ne bízd a véletlenre...

A színek nem csak dekorációs elemek. Személyiségünk kifejezésén és a szoba stílusán túl pozitív vagy negatív erőkkel is hatnak ránk. Mindezt érdemes figyelembe venni a megfelelő szín kiválasztása előtt.