Wellness
Frissítve: 2016.05.31.

Wellness háromszög

Három hotel, három wellness fellegvár. Egy a Hévízi tó partján, egy a Vértes lábánál, egy pedig a ....

Wellness fürdőzés.

Hévíz - Danubius Health Spa Resort Aqua

 

Ha végre itt a nyár… de nem is kell addig várni. A hévízi Danubius Health Spa Resort Aqua hotelben télen-nyáron all inclusive vakáció van – a kicsik és nagyok legnagyobb örömére. Ha úszás vagy fürdőzés után megéhezünk (ahogyan az lenni szokott), itt finom falatokkal kínálnak a nap bármely szakában: nemcsak svédasztalos reggeli, ebed, vacsora, de tízórai tea és gyümölcs, valamint délutáni sütemény is várja a vendégeket…

 

Ha boldog a gyerek és van, amiben kedvét lelje, a szülő is pihenhet, lazíthat egy kicsit. Így van ez az Aquaban, ahol kerti gyermekpancsoló, két fedett gyerekmedence - csúszdával, vödör-zuhannyal és vízsugárvetővel -, játszótér és külön Játszóház kínál megannyi alkalmat a gyerekeknek az önfeledt szórakozásra.

 

Persze a felnőttek se unatkoznak itt egy percig sem, hisz egy teljes körű élményfürdő, külső és belső medencék, két termálvizes medence, szauna rendszer áll a rendelkezésükre. S akinek szüksége van rá, az fájdalmat enyhítő gyógyító kezeléseket vehet igénybe, vagy bőrszépítő hévízi iszappakolást is kérhet, sőt,  kozmetikumként kis tégelyekben haza is vihet belőle magának a dolgos hétköznapokra…

 

Látogass el a hotel honlapjára: danubius-health-spa-resort-aqua

 

 

 

 

Mór - Hétkúti Wellness Hotel

 

A Vértes és a Bakony ölelésében megbúvó, klasszikus vidéki kúriára emlékeztető hotel. Kívülről. Odabent azonban a móri ezerjó várja a vendéget… Nemcsak a szőlőnedv, hanem a wellness formájában is.

 

Már a Hétkúti Wellness Hotel környezete is megannyi jót ígér, zöldellő mezők és domboldalak, napsugártól csillogó vizű tavacska, karámban legelésző lovak, erdei turistautak jelzik, hogy egy percig sem unatkozhat itt, aki aktív vakációra vágyik.

 

Itt a természet beköszön az ablakon, mosolyt és nyugalmat ígér, felhőtlen kikapcsolódást. A hatalmas wellness tér pedig a lazulás és felüdülés színtere kicsiknek és nagyoknak egyaránt. A wellnessmedencék mellett jakuzzi, infrakabin, kétféle szauna, aromakabin, masszázsok és pakolások teszik teljessé az élményt.

 

A szabadba vágyókat mediterrán homokos napozóterasz, futball-, tollas- és homokos strandröplabda pálya várja, vagy a nordic walking, hogy edzés közben a tájban is gyönyörködhessenek.

 

A Hétkúti Lovaspark pedig nemcsak lovas oktatást vállal, de a gyakorlottabbak kalandos tereptúrák során barangolhatják be a Vértes és a Bakony környékét.

 

Látogass el a hotel honlapjára: hetkuti-wellness-hotel-mor

 

A háromszög harmadik csúcsa - JÖN

Következő oldal 1
Betöltés...
(9)
Pozitív értékelés (9) Negatív értékelés (0)

Ez is érdekelhet: