Szépség
Frissítve: 2016.05.25.

SOS bőrfrissítés

Ha fontos alkalomra készülsz, és még nem sikerült elűznöd bőröd fakóságát, néhány lépésben sokkal ragyogóbbá és egészségesebbé teheted az arcbőröd, és szép egyenletes arcszínt színlelhetsz. Mutatjuk, hogyan.

Gyors bőrfrissítés.

1. Kezdd radírral!

 

Hogy friss és a lehető legsimább bőrfelületen tudj dolgozni, a legjobb, ha egy finom bőrradír és körkörös mozdulatokkal végzett masszázs segítségével megszabadulsz az elhalt hámsejtektől. Az extra hatás érdekében, amennyiben szükség van rá, az ujjaid helyett használhatsz mosdókesztyűt is a termék eltávolításához. Azután az arcmosást követöen egy törülközővel gyengéden itasd fel a nedvességet a bőrödről.

 

2. Folytasd olajozással!

 

Ahelyett, hogy egy könnyű állagú krémet használnál, válts olajra, amely segít, hogy a bőröd egy kicsit fényesebb legyen, mint amilyen általában. Csupán néhány cseppre van szükség az egész arcodra.

 

Ha természetesen olajos a bőröd, akkor elég, ha csak egy cseppnyi olajat hozzáadsz a szokásos hidratáló krémedhez, finoman összevegyíted a kettőt, és így kened az arcodra.

 

3. Használj korrektort!

 

Szép egyenletessé teheted az arcszíned, ha korrektort helyezel minden olyan területre, amely tipikusan pirosas-lilás árnyalatú, tehát például a pattanásokra és a szem alatti karikákra.

 

De vigyázz, ne ugyanazt a terméket használd e kettőre: a pattanásra szárító hatású korrektort, a szem alatti karikára pedig ide való, krémesebb, hidratáló korrektort helyezz!

 

4. Jöhet a highlighter!

 

Ez a világosító, kiemelő sminktermék csodákat tehet, ha megfelelően alkalmazod. Nappalra mindenképpen csillámnélküli készítményt válassz, éjszakára akár mehet a csillámos is. De minden esetben ügyelj arra, hogy megfelelően eldolgozd a highlightert, mert így fog olyan hatást kelteni, mintha a fény természetesen beragyogva kiemelné az arcod. 

 

Fotó: shutterstock.com

Következő oldal 1
Betöltés...
(3)
Pozitív értékelés (3) Negatív értékelés (0)

Ez is érdekelhet: