Szépség
Frissítve: 2019.06.30.

6 gyors fiatalító tipp

Íme, néhány villámgyors és egyszerű trükk, amelyek segítségével percek alatt elérheted, hogy a fiatalabbik arcodat mutasd…

Hogyan tedd fiatalabbá az arcod...

Ha meg akarod őrizni a fiatalos külsőd, nem csak életmódot érdemes váltanod, s megszabadulnod az öregedésért felelős rossz szokásaidtól.

 

1. Használj primert

 

Csak egy borsónyit kell egy hidratáló primerből a szokásos nappali krémed fölé kenni, hogy régen látott frissességet kölcsönözz az arcbőrödnek. A primer ugyanis megakadályozza, hogy az arckrém elpárologjon, s így extra harmatosnak mutatja az arcod.

 

2. Válassz érzékeny bőrre való bőrradírt

 

Még akkor is, ha nem érzékeny a bőröd. Az otthoni használatra készült peelingeket arra tervezték, hogy finoman eltávolítva az elhalt hámsejteket egyenletesebbé tegyék az arcbőrt. De sok közöttük az erőteljes hatású, ami kipirosíthatja a bőröd. Azok a termékek azonban, amit érzékeny bőrűek is használhatnak, garantáltan úgy teszik ragyogóvá a bőröd, hogy közben nem irritálják túlságosan.

 

3. Ne csak az arcodra tegyél maszkot, a szemedre is

 

Ma már kifejezetten szemre alkalmazandó maszkokat is lehet kapni, amelyek remekül és kellően gyengéden hidratálják a szemkörüli érzékeny területet. Csupán 10-15 perc, és a maszk eltünteti a bőr szárazsága miatt megjelenő táskákat és ráncokat.

 

4. Kösd lófarokba a hajad

 

Ha nincs frufrud, kösd hátra a hajad egy magas, szoros lófarokba, de hagyj szabadon néhány, az arcod keretező tincset. Aztán tupírozd egy kicsit a szabadon maradt tincseket, fésüld az egyik oldalra, majd fogd hátra, és tűzd meg a copf alatt anélkül, hogy túlságosan lesimítanád a fejtetőre. Ha frufrud van, tűzd hátra hasonlóképp. Egy nem túl iskolás és magas lófarok fiatalos külsőt kölcsönöz.

 

5. Spriccelj vizet az arcodra

 

Miután felvitted az alapozót, spiccelj rá egy kis vizes arcsprayt, majd egy tiszta szivacs segítségével könnyedén paskold a bőrbe ott, ahol a ráncok vannak. A víz segít, hogy az alapozó még jobban, még egyenletesebben ivódjon a bőrbe, és megelőzi, hogy megüljön a ráncokban.

 

6. Mozgasd meg magad

 

Ha nincs időd (vagy éppen kedved), hogy tornázz, végezz el egy egyszerű gyakorlatot: hajtsd a fejed a térded közé egy percre. Miután felemelkedsz, a bőröd kipirosodik és teltebb lesz. S miközben a pirosság néhány másodperc alatt elmúlik, a teltség megmarad még egy kis ideig.

Következő oldal 1
Betöltés...
(5)
Pozitív értékelés (4) Negatív értékelés (1)

Ez is érdekelhet: