Wellness

Wellness

Mélyszöveti masszázs

Az izmok és a környező szövetek mélyebb rétegeibe hatolva fejti ki áldásos hatását a mélyszöveti masszázs. A terapeuta rendszerint lassú, ám erőteljes mozdulatokkal masszíroz, és javítja a krónikusan kötött vagy fájó izmok állapotát, a tartási problémákat, illetve segíti a sérülésből való felépülést. 

Wellness

Ellazító forróköves masszázs

Felmelegített, sima felszínű köveket helyeznek meghatározott pozíciókban különféle testrészekre. Emellett a terapeuta is használhat kisebb köveket, amelyekkel finom nyomással masszíroz. A meleg kövek kellemesen ellazítanak, s ez a masszázstípus kifejezetten ajánlott azoknak, akiknek kötöttek az izmaik, de a gyengédebb masszázst preferálják.

Wellness

Svédmasszázs

Finom simításokat, gyúrást és körkörös mozdulatokat végezve masszírozzák a felső izomrétegeket, s hozzá krémet vagy olajat használnak. A svéd masszázs nagyon jóleső és relaxáló érzést nyújt, ezért aki először masszíroztatja magát, annak is érdemes ezzel kezdenie.

Wellness

Tippek a szép ébredésért

Az emberek többsége a kelleténél kevesebbet alszik, s azt is forgolódva… amiről a szürkés fakó arcbőr és a sötét szemalatti karikák árulkodnak napközben. A következő tippjeink nekik segítenek, hogy frissen és fitten indíthassák a napot.