Wellness

Wellness

7 dolog, amit tudnod kell a láb borotválásról

Tudtad, hogy a borotválás művészet? Még akkor is, ha a lábadról van szó. Nos, itt van néhány hasznos tipp, hogy borotválás után selymes és sima legyen a bőröd.

Wellness

Három túlélő tipp karácsonyra, amire nem is gondoltál

Végre együtt a nagycsalád, micsoda boldogság! De egy idő után úgy érzed, mintha közéjük ragadtál volna. És a feszültség lassan – mint a helyzet – fokozódik… Íme, erre figyelj, hogy ne kerülj a karácsony csapdájába.

Wellness

Már a levegő is hizlal? Igen!

Ha levegőt veszek, már attól is hízom - tartja a mondás. Lehet, hogy nincs is benne semmi túlzás. Sőt. Mint kiderült, a levegő tényleg hizlal. Igaz, nem az Alpokban.

Wellness

Lustának tartanak? Ne aggódj. Alapvetően mindenki az

Még a végén igaza lesz a mondásnak: A lustaság fél egészség. 

Wellness

Iskolakezdés 10 órakor. Ezt kéri a biológiai óránk

Ezt a cikket ne mutasd meg a gyermekednek, mert még nehezebben fog felkelni reggel, hogy iskolába menjen. Brit tudósok szerint ugyanis a tanításnak 10-kor kellene kezdődnie.

Wellness

Wellness háromszög

Három hotel, három wellness fellegvár. Egy a Hévízi tó partján, egy a Vértes lábánál, egy pedig a ....

Wellness

Shiatsu masszázs

A shiatsu japán eredetű gyógymód, amely szó szerint ujjnyomást jelent, s masszázs közben a terapeuta ujjai ritmikus, ütemes nyomást végeznek akupunktúrás pontokon. Ez a masszázsforma nagyszerűen feltölt energiával, és segít visszaállítani a szervezet egyensúlyát.
Wellness

Mélyszöveti masszázs

Az izmok és a környező szövetek mélyebb rétegeibe hatolva fejti ki áldásos hatását a mélyszöveti masszázs. A terapeuta rendszerint lassú, ám erőteljes mozdulatokkal masszíroz, és javítja a krónikusan kötött vagy fájó izmok állapotát, a tartási problémákat, illetve segíti a sérülésből való felépülést.