Wellness

Wellness

Masszázs etikett: 10 kérdés, amit nem mersz feltenni...

...a borravalóról, a meztelenségről, a masszázs erősségéről… Összegyűjtöttük a kényelmetlen kérdéseket és szituációkat, amelyek egy masszázs közben felmerülhetnek. És persze a megoldásukat is…

Wellness

Egy nő Brüsszelben: fut is, fél is, él is

Gy. Szabó Csilla - Brüsszel - Az a két gyilkos bomba nemcsak a zaventemi repülőtér épületét rázta meg hatalmas erővel, de a biztonság hamis illúziójába vetett hitünket is alapjaiban ingatta meg. Még az enyémet is, aki eddig elképzelni sem tudtam, hogy ez megtörténhet velem. A korábbi terrorcselekmények után a lehető leghatározottabban utasítottam el a félelem minden formáját, bármilyen közel is csapott le hozzánk.

Wellness

5 táska trend, ami mindent visz 2016-ban

Bátor színek, játékosság és klasszikus formák jellemzik a 2016-os trendet a legtöbb fronton – hátizsáktól a retikülig. Mutatjuk az idei tavasz/nyár öt legdivatosabb táskáját. Tudom, hogy azt mondod majd, ez kell nekem. A lelkemnek.

Wellness

Így reagál a tested a szakításra

Ha összetört a szíved, az nemcsak a lelked viseli meg, de a tested is. A fájdalom hatással van a szervezeted működésére. De milyen negatív következményekkel kell számolni?

 

Wellness

7 dolog, amit tudnod kell a láb borotválásról

Tudtad, hogy a borotválás művészet? Még akkor is, ha a lábadról van szó. Nos, itt van néhány hasznos tipp, hogy borotválás után selymes és sima legyen a bőröd.

Wellness

Három túlélő tipp karácsonyra, amire nem is gondoltál

Végre együtt a nagycsalád, micsoda boldogság! De egy idő után úgy érzed, mintha közéjük ragadtál volna. És a feszültség lassan – mint a helyzet – fokozódik… Íme, erre figyelj, hogy ne kerülj a karácsony csapdájába.

Wellness

Már a levegő is hizlal? Igen!

Ha levegőt veszek, már attól is hízom - tartja a mondás. Lehet, hogy nincs is benne semmi túlzás. Sőt. Mint kiderült, a levegő tényleg hizlal. Igaz, nem az Alpokban.

Wellness

Iskolakezdés 10 órakor. Ezt kéri a biológiai óránk

Ezt a cikket ne mutasd meg a gyermekednek, mert még nehezebben fog felkelni reggel, hogy iskolába menjen. Brit tudósok szerint ugyanis a tanításnak 10-kor kellene kezdődnie.