Wellness

Wellness

Öt trükk, hogy elegendő vizet igyál

A víz és az egészséges életmód kéz a kézben jár. Kivált, ha ott a kezedben a vizespalack. Mozoghatsz rendszeresen, étkezhetsz egészségesen, vásárolhatsz bőrbarát kozmetikumokat, ám ha nem iszol elég folyadékot, szenvedni fog a tested.

Wellness

10 tipp, hogy fiatalos maradjon a bőröd

Ne csak sóvárogj, tegyél is érte, hogy szép, feszes, fiatalos bőrrel hódíts. A következő szabályok megtartása garantáltan ragyogóbb bőrt és kevesebb ráncot eredményez.

Wellness

A szaunázás hatása az egészségre

Szaunázás közben kitisztul a fejünk, elfelejthetjük a hétköznapi gondokat. Szebb lesz tőle a bőrünk és erősebb az immunrendszerünk. Most sorra veszünk, milyen jótékony hatásai vannak a meleg levegő – hűs víz kettősének.

Wellness

Az illóolajok előnyei

A levelekből, virágokból, fakérgekből és gyökerekből, gyógynövényekből, fákból kivont illóolajokat már évezredek óta használják a gyógyításban is. A modern világban is egyre fontosabb a szerepük. És otthon sem kell lemondanod róluk.

Wellness

A friss lehelet titkai - 7 tipp, hogy megszabadulj a szájszagtól

Legyen szó kellemetlen reggeli vagy átható napközbeni szájszagról, olykor mindenkinek rossz a lehelete.

Wellness

6 ok, amiért szörnyű másnaposság gyötör, még harmadnap is…

A másnaposság nem más, mint kőkemény küzdelem az elviselhető létezésért. Szeretnénk, ha mihamarabb elillanna. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat, amelyek miatt nehezen szabadulunk tőle.

Wellness

Aromaterápiás masszázs - érzelmes üzenetek

Valójában a klasszikus svéd masszázs egy formája, amely során azonban kifejezetten illatos koncentrált növényi olajok, illóolajok segítségét és hatékonyságát is igénybe veszik. Ez történhet az ellazulás, energetizálás, stresszcsökkentés szolgálatában. A leggyakrabban használt illóolaj a levendula.

Wellness

Ha csak hat órát alszol naponta, most kapaszkodj, az szinte semmit sem ér…

Egy amerikai kutatás bebizonyította, hogy 6 órányi alvás közel sem elég. Sőt, szinte semmit sem ér, és ez azért veszélyes, mert közben nem érezzük a kifáradást…