Wellness

Wellness

A szaunázás hatása az egészségre

Szaunázás közben kitisztul a fejünk, elfelejthetjük a hétköznapi gondokat. Szebb lesz tőle a bőrünk és erősebb az immunrendszerünk. Most sorra veszünk, milyen jótékony hatásai vannak a meleg levegő – hűs víz kettősének.

Wellness

Az illóolajok előnyei

A levelekből, virágokból, fakérgekből és gyökerekből, gyógynövényekből, fákból kivont illóolajokat már évezredek óta használják a gyógyításban is. A modern világban is egyre fontosabb a szerepük. És otthon sem kell lemondanod róluk.

Wellness

A friss lehelet titkai - 7 tipp, hogy megszabadulj a szájszagtól

Legyen szó kellemetlen reggeli vagy átható napközbeni szájszagról, olykor mindenkinek rossz a lehelete.

Wellness

6 ok, amiért szörnyű másnaposság gyötör, még harmadnap is…

A másnaposság nem más, mint kőkemény küzdelem az elviselhető létezésért. Szeretnénk, ha mihamarabb elillanna. Mutatjuk a leggyakoribb hibákat, amelyek miatt nehezen szabadulunk tőle.

Wellness

Aromaterápiás masszázs - érzelmes üzenetek

Valójában a klasszikus svéd masszázs egy formája, amely során azonban kifejezetten illatos koncentrált növényi olajok, illóolajok segítségét és hatékonyságát is igénybe veszik. Ez történhet az ellazulás, energetizálás, stresszcsökkentés szolgálatában. A leggyakrabban használt illóolaj a levendula.

Wellness

Ha csak hat órát alszol naponta, most kapaszkodj, az szinte semmit sem ér…

Egy amerikai kutatás bebizonyította, hogy 6 órányi alvás közel sem elég. Sőt, szinte semmit sem ér, és ez azért veszélyes, mert közben nem érezzük a kifáradást…

Wellness

Masszázs etikett: 10 kérdés, amit nem mersz feltenni...

...a borravalóról, a meztelenségről, a masszázs erősségéről… Összegyűjtöttük a kényelmetlen kérdéseket és szituációkat, amelyek egy masszázs közben felmerülhetnek. És persze a megoldásukat is…

Wellness

Egy nő Brüsszelben: fut is, fél is, él is

Gy. Szabó Csilla - Brüsszel - Az a két gyilkos bomba nemcsak a zaventemi repülőtér épületét rázta meg hatalmas erővel, de a biztonság hamis illúziójába vetett hitünket is alapjaiban ingatta meg. Még az enyémet is, aki eddig elképzelni sem tudtam, hogy ez megtörténhet velem. A korábbi terrorcselekmények után a lehető leghatározottabban utasítottam el a félelem minden formáját, bármilyen közel is csapott le hozzánk.