Szépség

Szépség

Mennyit kell fogynod, hogy valóban vonzóbb legyél?

Fogytál két kilót és senki nem veszi észre, vagy már háromnál tartasz, de semmi reakció? Mennyit kell fogynod, mekkora súlyt kell veszítened, hogy ránézésre is jobban nézz ki? Íme, a tudományos válasz.

Szépség

Mikor dobd ki a sminket?

Most sorra vesszük, melyik sminkterméket meddig érdemes használni és milyen jelekre figyelj oda, hogy tudd, már nem használhatod tovább a szempillaspirált, szemhéjfestéket, rúzst…

Szépség

Szép vagy! És akkor mi történik?

Nézd meg, mi történik, ha valakinek azt mondják: Szép vagy!

Szépség

4 tipp, hogy télen se cserepesedjen ki az ajkad

A tél hidege és a metsző szél gyorsan kiszárítja az ajkakat. Íme, néhány tipp, hogy ne cserepes, hanem olyan szép, csókos ajkad legyen, mint egy üde, friss, késő tavaszi napon.

Szépség

Mit tehetsz az egészségesen ragyogó, fiatalos arcszínért

A szép, egyenletes és egészségesen ragyogó arcszín üdévé varázsolja a megjelenést, és évekkel megfiatalít. Néhány egyszerű tippel segítünk, hogy megtapasztalhasd ezt az érzést. A legjobb pedig, hogy ezek a módszerek ahhoz is hozzájárulnak, hogy a nyári barnaságod minél tovább megőrizhesd…

Szépség

9 dolog, amit tudnod kell az arckezelésről

Mindenki szereti, ha kényeztetik, és nincs is kellemesebb egy finom, krémes kozmetikai arcmasszázsnál. Ám ez csak egy hedonista ok, amiért felkeressük a kozmetikai szalont: ha arckezelésről van szó, számtalan lehetőség közül választhatsz. Hogy jól dönthess, vedd sorra az alábbi tudnivalókat. 

Szépség

5 csináld magad szépségtipp, amit inkább ne próbálj ki!

Bár az otthon (a kamrában) megtalálható alapanyagokból is lehet bőrápoló készítményeket előállítani, mutatunk 5 olyan csináld magad szépségtippet, amivel gyakorta találkozunk, ám valójában többet árt, mint használ. 

Szépség

10 dolog, amitől ráncos leszel

A ráncok az élet velejárói. És bár idővel számítunk a megjelenésükre - hatékony eszközökkel kevesebbnek és halványabbnak is mutathatjuk őket, s egy-két fortélyt is bevethetünk a megelőzésük érdekében is. Különösen, hogy kialakulásuk némely okának semmi köze sincs az idő múlásához. Íme, a lista a legrosszabb életmódbeli szokásokról, amelyektől ráncos leszel.