Szépség

Szépség

Tartsd karban a lábad!

Valószínűleg a lábad az utolsó testrészed, amelyre rendszeresen gondolsz – amíg el nem kezd fájni. Pedig a lábad sokkal, de sokkal fontosabb annál, hogy figyelmen kívül hagyd, sőt elhanyagold! Egészségesen tartása nem kíván sok időt és energiát, naponta néhány perc és némi megfontolt körültekintés elegendő ahhoz, hogy megőrizd a bőröd, a csontok, az izmok egészségét. Íme, most segítünk, öt tipp erejéig.

 

Szépség

Kiül a stressz a bőrödre?

Elménk és testünk kölcsönhatása hihetetlenül sokoldalú.  Ha nem mennek jól a dolgaink, szorongunk és idegeskedünk, az a jólét-érzésünket is rombolja. Nyugtalanul alszunk, kapkodva eszünk, s ha a stresszes állapot tartóssá válik, a szervezetünk jelzi és válaszol rá. S bizony mindez kiül a bőrünkre is.

Szépség

Hétköznapi körömápolás

Ki ne érezné magát jobban, ha szépek és ápoltak a körmei? Irány a szalon! Persze, de két manikűrözés között sem szabad elhanyagolni a körömápolást. Íme, mi a teendő a hétköznapokon. 14 tipp, neked.

Szépség

7 gyors tipp a ragyogóan fehér fogakért

Hogyan érd el házi módszerekkel, hogy szépségesen fehér fogakkal mosolyoghass a tükörbe? Hogyan őrizd meg fogaid ragyogását és előzd meg az elszíneződését? Mutatjuk…

Szépség

7 tévhit a hajról: hogyan ápold és hogyan ne…

A mindennapi frizurakészítő, hajformázó (és ápoló) szokásaink is roncsolhatják a haj minőségét, ha nem megfelelően törődünk vele. Nézzük, melyek a leggyakoribb tévhitek a hajápolással kapcsolatban, és mi az igazság.

Szépség

Hogyan tüntesd el a náthás orrod vörösségét?

A nyirkos, borongós késő téli időszakban igen nehéz elkerülni a náthát. A szipogás és a vöröslő-csöpögő orrunk látványa ilyenkor még tovább rontja amúgy sem fényes hangulatunkat. Most mutatunk egy trükköt, miként lehet a vörös orrot tökéletesre alapozni.

 

Szépség

Téli fiatalító arckezelések

A fiatalos arcbőr titka a foltmentes, egyenletes színű bőr. Vedd hát fel a harcot a pigmentfoltok ellen. A borús, téli napok kedveznek a fiatalító arckezelésnek! Mutatjuk hogyan.

Szépség

5 tipp: éjszakai bőrápolás

Éjszaka, miközben alszunk, bőrünk regenerálja magát, új sejteket termel és újra tölti magát nedvességgel. A szokásos napi-heti rutinon kívül azonban időről időre szüksége van egy kis extra segítségre. Most olyan tippeket mutatunk, amelyekkel a lehető legkényelmesebben – alvás közben – ápolhatjuk intenzíven a bőrünket.