Szépség

Szépség

7 módszer, hogy sima és szőrmentes legyen a bőröd

Ma már rengeteg eljárás létezik és készítmény kapható az arc és a test szőrzetének eltávolítására, és az otthon is alkalmazható módszerek mellett megjelentek a tartós hatást ígérő klinikai eljárások is.

Szépség

15 tipp: szépségetikett

Megigazíthatod-e a sminked egy étteremben az asztalnál, járhatsz-e dolgozni hosszú és égővörös körmökkel, levetkőzhetsz-e teljesen egy masszáskor, kisminkelheted-e magad egy áruházban a teszttermékekkel. Íme, egy kis kérdés-felelet, hogy ne sérts meg másokat akkor, amikor a saját szépségeddel foglalatoskodsz.

Szépség

Sminkhibák, amelyektől idősebbnek látszunk

Azért sminkelünk, hogy szebbnek és fiatalabbnak mutassuk magunkat. Néha azonban, figyelmetlenségből vagy túl sokat akarva, éppen az ellenkezőjét érjük el, és idősebbre maszkoljuk magunkat. Most a tipikus hibákból következik egy csokorra való.

Szépség

Milyen ruhát viseljen az ideális férfi – a nők szerint

Farmernadrág, bőrcipő és kasmírpulóver? Miközben a saját öltözékünkben követjük a sebesen változó divatot, a partnerünk jobban tetszik, ha a klasszikus sportosan elegáns vonalon marad?

Szépség

Toplista! A legjobb körömlakkok

Összegyűjtöttük azokat a körömlakkokat, amelyek igazán szép színekben kaphatók, gyorsan száradnak, és több napot bírnak, mire pattogzani kezdenek – a pénztárcabaráttól a luxus kategóriáig.

 

Szépség

6 alattomos ok a pattanások mögött…Nem is gondoltál rá.

Bár hajlamosak vagyunk ráfogni a stresszes munkahétre, ha hirtelen pattanások jelennek meg az arcunkon, de számos más, rejtett ok is meghúzódhat a háttérben, pontosabban szokásainkban és az otthonunkban. Köztük…

Szépség

Hogyan hozd ki a legtöbbet a szempillaspirálodból? Így használd!

Ha a tökéletes, legyezőként rebegő pillák helyett összetapadt tincsek meredeznek a szemed felett, azzal pont az ellentétes hatást váltod ki. Hogy ezt elkerüld, semmi mást nem kell tenned, mint követni az alábbi tippeket és trükköket.

 

Szépség

A legjobb alapozók azoknak, akik nem szeretnek sminkelni

És főként azoknak, akiknek az alapozó használatával van gondjuk: nem egyenletesen terül el a bőrükön, kényelmetlen viselni, maszkos hatású, folyton elmászik… Mutatjuk a legjobb termékeket, amiket a kezdő és gyakorló sminkelők is imádni fognak.