Szépség

Szépség

6 alattomos ok a pattanások mögött…Nem is gondoltál rá.

Bár hajlamosak vagyunk ráfogni a stresszes munkahétre, ha hirtelen pattanások jelennek meg az arcunkon, de számos más, rejtett ok is meghúzódhat a háttérben, pontosabban szokásainkban és az otthonunkban. Köztük…

Szépség

Hogyan hozd ki a legtöbbet a szempillaspirálodból? Így használd!

Ha a tökéletes, legyezőként rebegő pillák helyett összetapadt tincsek meredeznek a szemed felett, azzal pont az ellentétes hatást váltod ki. Hogy ezt elkerüld, semmi mást nem kell tenned, mint követni az alábbi tippeket és trükköket.

 

Szépség

A legjobb alapozók azoknak, akik nem szeretnek sminkelni

És főként azoknak, akiknek az alapozó használatával van gondjuk: nem egyenletesen terül el a bőrükön, kényelmetlen viselni, maszkos hatású, folyton elmászik… Mutatjuk a legjobb termékeket, amiket a kezdő és gyakorló sminkelők is imádni fognak. 

Szépség

Tartsd karban a lábad!

Valószínűleg a lábad az utolsó testrészed, amelyre rendszeresen gondolsz – amíg el nem kezd fájni. Pedig a lábad sokkal, de sokkal fontosabb annál, hogy figyelmen kívül hagyd, sőt elhanyagold! Egészségesen tartása nem kíván sok időt és energiát, naponta néhány perc és némi megfontolt körültekintés elegendő ahhoz, hogy megőrizd a bőröd, a csontok, az izmok egészségét. Íme, most segítünk, öt tipp erejéig.

 

Szépség

Kiül a stressz a bőrödre?

Elménk és testünk kölcsönhatása hihetetlenül sokoldalú.  Ha nem mennek jól a dolgaink, szorongunk és idegeskedünk, az a jólét-érzésünket is rombolja. Nyugtalanul alszunk, kapkodva eszünk, s ha a stresszes állapot tartóssá válik, a szervezetünk jelzi és válaszol rá. S bizony mindez kiül a bőrünkre is.

Szépség

Hétköznapi körömápolás

Ki ne érezné magát jobban, ha szépek és ápoltak a körmei? Irány a szalon! Persze, de két manikűrözés között sem szabad elhanyagolni a körömápolást. Íme, mi a teendő a hétköznapokon. 14 tipp, neked.

Szépség

8 tipp, hogy megtudd, milyen színek állnak a legjobban

Míg az egyik szín mesésen kiemeli az arcod és szinte ragyog tőle a bőröd, egy másik, hasonló árnyalat már teljesen sápadtnak mutathat. Ennek pedig a legtöbbször egy oka van: utóbbi esetben nem passzol a tónus. Egyáltalán nem mindegy ugyanis, hogy hideg vagy meleg tónusú színeket választunk, s ezt a bőrünk hideg vagy meleg árnyalata határozza meg.

Szépség

7 gyors tipp a ragyogóan fehér fogakért

Hogyan érd el házi módszerekkel, hogy szépségesen fehér fogakkal mosolyoghass a tükörbe? Hogyan őrizd meg fogaid ragyogását és előzd meg az elszíneződését? Mutatjuk…