Szépség

Szépség

Sminkhibák, amelyektől idősebbnek látszunk

Azért sminkelünk, hogy szebbnek és fiatalabbnak mutassuk magunkat. Néha azonban, figyelmetlenségből vagy túl sokat akarva, éppen az ellenkezőjét érjük el, és idősebbre maszkoljuk magunkat. Most a tipikus hibákból következik egy csokorra való.

Szépség

Milyen ruhát viseljen az ideális férfi – a nők szerint

Farmernadrág, bőrcipő és kasmírpulóver? Miközben a saját öltözékünkben követjük a sebesen változó divatot, a partnerünk jobban tetszik, ha a klasszikus sportosan elegáns vonalon marad?

Szépség

Toplista! A legjobb körömlakkok

Összegyűjtöttük azokat a körömlakkokat, amelyek igazán szép színekben kaphatók, gyorsan száradnak, és több napot bírnak, mire pattogzani kezdenek – a pénztárcabaráttól a luxus kategóriáig.

 

Szépség

6 alattomos ok a pattanások mögött…Nem is gondoltál rá.

Bár hajlamosak vagyunk ráfogni a stresszes munkahétre, ha hirtelen pattanások jelennek meg az arcunkon, de számos más, rejtett ok is meghúzódhat a háttérben, pontosabban szokásainkban és az otthonunkban. Köztük…

Szépség

Hogyan hozd ki a legtöbbet a szempillaspirálodból? Így használd!

Ha a tökéletes, legyezőként rebegő pillák helyett összetapadt tincsek meredeznek a szemed felett, azzal pont az ellentétes hatást váltod ki. Hogy ezt elkerüld, semmi mást nem kell tenned, mint követni az alábbi tippeket és trükköket.

 

Szépség

A legjobb alapozók azoknak, akik nem szeretnek sminkelni

És főként azoknak, akiknek az alapozó használatával van gondjuk: nem egyenletesen terül el a bőrükön, kényelmetlen viselni, maszkos hatású, folyton elmászik… Mutatjuk a legjobb termékeket, amiket a kezdő és gyakorló sminkelők is imádni fognak. 

Szépség

Tartsd karban a lábad!

Valószínűleg a lábad az utolsó testrészed, amelyre rendszeresen gondolsz – amíg el nem kezd fájni. Pedig a lábad sokkal, de sokkal fontosabb annál, hogy figyelmen kívül hagyd, sőt elhanyagold! Egészségesen tartása nem kíván sok időt és energiát, naponta néhány perc és némi megfontolt körültekintés elegendő ahhoz, hogy megőrizd a bőröd, a csontok, az izmok egészségét. Íme, most segítünk, öt tipp erejéig.

 

Szépség

Kiül a stressz a bőrödre?

Elménk és testünk kölcsönhatása hihetetlenül sokoldalú.  Ha nem mennek jól a dolgaink, szorongunk és idegeskedünk, az a jólét-érzésünket is rombolja. Nyugtalanul alszunk, kapkodva eszünk, s ha a stresszes állapot tartóssá válik, a szervezetünk jelzi és válaszol rá. S bizony mindez kiül a bőrünkre is.