Szépség

Szépség

A pattanások típusai

Ha nem tudod, milyen típusú pattanással nézel szembe, és úgy próbálod eltűntetni, még sokkal rosszabbá teheted a helyzetet.

Szépség

Szépségrutin – rohanós napokra

Ha a napi arcápolási, sminkelési és hajigazítási teendőid felveszik a versenyt a koncertre készülő Rihannáéval, és már nem csupán a veled együtt élők, de te magad is úgy érzed, hogy túl sok időt töltesz a fürdőszobában, itt az ideje, hogy olykor felgyorsítsd a dolgokat...

Szépség

10 dolog, amit tudnod kell a gyantázásról

Bár a szőreltávolítás procedúráját senki sem élvezi, különösképp, ha olyan fájdalmas módszerről van szó, mint amilyen a gyantázás is, nemcsak a végtelenül sima bőr ígérete az, ami elviselhetővé teszi a folyamatot. Van néhány trükk és fontos tudnivaló, amit nem árt, ha ismersz, mielőtt belevágnál.

Szépség

10 szépségápolási tévhit, aminek mindannyian bedőlünk

Sokan esküszünk a kedvenc szájfényünkre és szempillaspirálunkra, és még többen fogadunk meg különböző szépségápolási tippeket és tanácsokat, amelyeket másoktól hallottunk vagy olvastunk. Most mutatunk tíz gyakori tévhitet, amelyeknek a legfontosabb tanulsága: mindig gondoljuk meg kétszer, mielőtt egy tanácsot szabályként fogadunk el.

Szépség

Hogyan tedd boldoggá a lábad?

Nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor egy csinos nőnek csúnyán repedezett, ápolatlan a lába. Pedig a mindennapos lábápolás csupán néhány percet vesz igénybe. Mutatjuk, hogyan csináld…

Szépség

A legdivatosabb sneakerek 2016 tavasz/nyár

A sneaker a legmenőbb cipő ebben a szezonban, sőt, tűsarkú helyett is hordhatjuk, így nemcsak a sportos, de az elegáns ruházat részévé is válhat. A hét legtrendibb fazon következik.

Szépség

Hogyan tüntesd el rúzzsal a szem alatti sötét karikákat

A narancsos-piros árnyalatú festék megfelelően alkalmazva eltünteti a sötét, kékes-lilás karikákat. Ez a trükk. Mutatjuk, hogy csináld.

 

Szépség

Túl gyorsan töredezik hajad, frissen mosva is fakó és fénytelen?

Lehet, hogy a hajmosás az oka. Ha hetente vagy netán naponta mosod is a hajad, nem biztos, hogy a helyes technikát alkalmazod. Következő tippjeink segítenek, hogyan végezd helyesen a hajmosást a ragyogóan fénylő hajkoronáért.