Szépség

Szépség

Túl gyorsan töredezik hajad, frissen mosva is fakó és fénytelen?

Lehet, hogy a hajmosás az oka. Ha hetente vagy netán naponta mosod is a hajad, nem biztos, hogy a helyes technikát alkalmazod. Következő tippjeink segítenek, hogyan végezd helyesen a hajmosást a ragyogóan fénylő hajkoronáért.

Szépség

7 módszer, hogy sima és szőrmentes legyen a bőröd

Ma már rengeteg eljárás létezik és készítmény kapható az arc és a test szőrzetének eltávolítására, és az otthon is alkalmazható módszerek mellett megjelentek a tartós hatást ígérő klinikai eljárások is.

Szépség

11 dolog, amit tudnod kell a narancsbőrről

Akár óriási küzdelmet folytatsz a cellulittal, akár csak folyamatos óvintézkedéseket teszel, hogy ne legyen szembetűnő, van néhány dolog, amit nem árt, ha tudsz, ha a feszes bőr elérése és hosszú távú megtartása a célod.

Szépség

15 tipp: szépségetikett

Megigazíthatod-e a sminked egy étteremben az asztalnál, járhatsz-e dolgozni hosszú és égővörös körmökkel, levetkőzhetsz-e teljesen egy masszáskor, kisminkelheted-e magad egy áruházban a teszttermékekkel. Íme, egy kis kérdés-felelet, hogy ne sérts meg másokat akkor, amikor a saját szépségeddel foglalatoskodsz.

Szépség

Sminkhibák, amelyektől idősebbnek látszunk

Azért sminkelünk, hogy szebbnek és fiatalabbnak mutassuk magunkat. Néha azonban, figyelmetlenségből vagy túl sokat akarva, éppen az ellenkezőjét érjük el, és idősebbre maszkoljuk magunkat. Most a tipikus hibákból következik egy csokorra való.

Szépség

Milyen ruhát viseljen az ideális férfi – a nők szerint

Farmernadrág, bőrcipő és kasmírpulóver? Miközben a saját öltözékünkben követjük a sebesen változó divatot, a partnerünk jobban tetszik, ha a klasszikus sportosan elegáns vonalon marad?

Szépség

Toplista! A legjobb körömlakkok

Összegyűjtöttük azokat a körömlakkokat, amelyek igazán szép színekben kaphatók, gyorsan száradnak, és több napot bírnak, mire pattogzani kezdenek – a pénztárcabaráttól a luxus kategóriáig.

 

Szépség

10 tipp, hogyan tüntesd el a bőrödről egy átmulatott éjszaka nyomait

Most, hogy az éjszaka varázsa elillant, és a tükör előtt állva felméred a tegnap romjait… úgy érzed, azonnal tenned kell valamit, hogy rendbe hozd magad. Megmutatjuk, hogyan adhatsz a másnapos bőrödnek egy regeneráló szabadnapot.