Szépség

Szépség

10 szépségápolási tévhit, aminek mindannyian bedőlünk

Sokan esküszünk a kedvenc szájfényünkre és szempillaspirálunkra, és még többen fogadunk meg különböző szépségápolási tippeket és tanácsokat, amelyeket másoktól hallottunk vagy olvastunk. Most mutatunk tíz gyakori tévhitet, amelyeknek a legfontosabb tanulsága: mindig gondoljuk meg kétszer, mielőtt egy tanácsot szabályként fogadunk el.

Szépség

Hogyan tedd boldoggá a lábad?

Nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor egy csinos nőnek csúnyán repedezett, ápolatlan a lába. Pedig a mindennapos lábápolás csupán néhány percet vesz igénybe. Mutatjuk, hogyan csináld…

Szépség

A legdivatosabb sneakerek 2016 tavasz/nyár

A sneaker a legmenőbb cipő ebben a szezonban, sőt, tűsarkú helyett is hordhatjuk, így nemcsak a sportos, de az elegáns ruházat részévé is válhat. A hét legtrendibb fazon következik.

Szépség

Hogyan tüntesd el rúzzsal a szem alatti sötét karikákat

A narancsos-piros árnyalatú festék megfelelően alkalmazva eltünteti a sötét, kékes-lilás karikákat. Ez a trükk. Mutatjuk, hogy csináld.

 

Szépség

Túl gyorsan töredezik hajad, frissen mosva is fakó és fénytelen?

Lehet, hogy a hajmosás az oka. Ha hetente vagy netán naponta mosod is a hajad, nem biztos, hogy a helyes technikát alkalmazod. Következő tippjeink segítenek, hogyan végezd helyesen a hajmosást a ragyogóan fénylő hajkoronáért.

Szépség

7 módszer, hogy sima és szőrmentes legyen a bőröd

Ma már rengeteg eljárás létezik és készítmény kapható az arc és a test szőrzetének eltávolítására, és az otthon is alkalmazható módszerek mellett megjelentek a tartós hatást ígérő klinikai eljárások is.

Szépség

11 dolog, amit tudnod kell a narancsbőrről

Akár óriási küzdelmet folytatsz a cellulittal, akár csak folyamatos óvintézkedéseket teszel, hogy ne legyen szembetűnő, van néhány dolog, amit nem árt, ha tudsz, ha a feszes bőr elérése és hosszú távú megtartása a célod.

Szépség

15 tipp: szépségetikett

Megigazíthatod-e a sminked egy étteremben az asztalnál, járhatsz-e dolgozni hosszú és égővörös körmökkel, levetkőzhetsz-e teljesen egy masszáskor, kisminkelheted-e magad egy áruházban a teszttermékekkel. Íme, egy kis kérdés-felelet, hogy ne sérts meg másokat akkor, amikor a saját szépségeddel foglalatoskodsz.