Szépség

Szépség

24 tipp a tiszta és szép arcbőrért

Akár kamaszkori pattanásokkal, akár akné után maradt hegekkel s akár csak kósza mitesszerekkel küzdünk, mindannyiunknak jól jön egy kis segítség, hogy szép és tiszta arcbőrrel tudjunk ragyogni.

Szépség

Makacs és káros tévhitek a hajápolásról

Július 22. Magdolna, a fodrászok védőszentjének napja. A magyar hagyomány szerint, Magdolna napján vágni kell a lányok hajából, hogy szép hosszúra nőjön.

Szépség

Hogyan ápold az érzékeny bőrt

Elég egy rosszul megválasztott arcápoló készítmény vagy egy szeles, csípős időjárás, és a bőr máris elkezd csípni, égni, viszketni, majd hámlani. Az érzékeny bőr ezért különleges odafigyelést és ápolást igényel. Mutatjuk, hogyan.

Szépség

7 dolog, amit nem tudtál a szódabikarbónáról

A különböző márkás kozmetikumok olyan összetevőket tartalmazhatnak, amelyek hosszú távon károsak lehetnek a bőröd egészségére. Használj inkább szódabikarbónát helyettük. Megmutatjuk, hogyan.

Szépség

10 dolog, amit tudnod kell a peelingről

Mivel egy esztendő alatt bőrünk különféle változásokon megy át – alkalmazkodva az évszakok körforgásához –, hogy makulátlanul sima legyen egész évben, el kell távolítani az elhalt hámsejteket. Ehhez adunk peeling tippeket.

Szépség

A pattanások típusai

Ha nem tudod, milyen típusú pattanással nézel szembe, és úgy próbálod eltűntetni, még sokkal rosszabbá teheted a helyzetet.

Szépség

Szépségrutin – rohanós napokra

Ha a napi arcápolási, sminkelési és hajigazítási teendőid felveszik a versenyt a koncertre készülő Rihannáéval, és már nem csupán a veled együtt élők, de te magad is úgy érzed, hogy túl sok időt töltesz a fürdőszobában, itt az ideje, hogy olykor felgyorsítsd a dolgokat...

Szépség

10 dolog, amit tudnod kell a gyantázásról

Bár a szőreltávolítás procedúráját senki sem élvezi, különösképp, ha olyan fájdalmas módszerről van szó, mint amilyen a gyantázás is, nemcsak a végtelenül sima bőr ígérete az, ami elviselhetővé teszi a folyamatot. Van néhány trükk és fontos tudnivaló, amit nem árt, ha ismersz, mielőtt belevágnál.