Szépség

Szépség

Műszempilla hatás 5 lépésben - pótpillák nélkül

A műszempilla egy-egy különleges alkalomra remek szolgálatot tehet, ám használata elég macerás a mindennapokban. És nincs is mindig szükség rá ahhoz, hogy megdöbbentően szép, hosszú pillák keretezzék a szemed. Mutatjuk az 5 lépést, amit e cél érdekében meg kell tenned.

Szépség

Dermaroller - a bársonyos bőrért

Elsőre talán ijesztőnek hangzik, hogy több száz tűvel böködik a bőröd és sebeket ejtenek rajta, de a dermaroller fájdalommentes eljárás, hiszen nagyon apró tűket használva egészen pici, pontszerű sebeket, mikrosérüléseket okoznak. Mindezt azért, hogy stimulálják a bőr védekező rendszerét, és fiatalabb, bársonyosabb bőrfelületet alakítsanak ki.

Szépség

Így tüntesd el gyorsan a szem alatti karikákat

Sokunk reggeli mumusa. Nincs, ami fáradtabbá és fakóbbá teheti a megjelenésünket a sötét szem alatti karikáknál. Néha még a legjobb korrektor és megfelelő helyre felvitt highlighter sem képes teljesen eltüntetni a nyomait. Következzenek tehát a gyors trükkök és a hathatós tanácsok, amelyekkel hosszú távon is felveheted a harcot a sötét karikáiddal.

Szépség

Hogyan lehet dús és egészséges hajkoronád?

Még ha nem is vékonyszálú a hajad, az évek múlásával bizony szembesülnöd kell azzal, hogy a copfod-kontyod egyre csak vékonyodik. Hát még, ha eleve kisebb hajtömeggel rendelkeztél. Következő tippjeink abban segítenek, hogyan forgasd vissza az idő kerekét és tedd dúsabb hatásúvá a hajkoronád.

Szépség

10 dolog, amit tudnod kell a szempilla spirálozásáról

A szempilla spirál elengedhetetlen kelléke a tökéletes szemfestésnek, és nélküle sok nő meztelennek is érzi magát. De hogy a legjobbat kihozd a spirálodból, nem árt, ha néhány dolgot figyelembe veszel. Most a legfontosabb tudnivalókat vesszük sorra.

Szépség

Mikrodermabrázió

Az egyik legegyszerűbb és leghatékonyabb bőrfiatalító eljárás, így nem csoda, hogy Hollywoodból gyorsan világhódító útra indult.