Szépség

Szépség

Hogyan kell helyesen és kíméletesen arcot mosni?

át ezt mindenki tudja…  Tényleg? Akkor mosod megfelelően arcod, ha eltávolítod ugyan az apró szennyeződéseket, de nem károsítod a bőröd nedvességtartamát, és nem sérted meg az egészséges sejteket. Mutatjuk, mire figyelj…
 

Szépség

Hétköznapi hibák, amit aztán megszív a bőröd…

Itt van öt hiba, amire nem is gondolsz, pedig igencsak felelős lehet azért, hogy nem igazán egészséges a bőröd. De valamennyi könnyen orvosolható.

Szépség

Így lehet fiatalabb a tekinteted

Ráncok, táskák, szarkalábak? Egyik sem győzedelmeskedhet feletted, ha követed az alábbi egyszerű haditervet.

 

Szépség

Pattanás a testen

Nemcsak az arcon jelenhetnek meg, a pattanások fájdalmas csomóként bukkanhatnak fel a különböző testfelületeken. Most megmutatjuk, hogyan előzheted meg a kialakulásukat, és mit tehetsz ellenük, miután már megjelentek.

Szépség

10 dolog, amit tudnod kell az ekcémáról

Ha ekcémával küzdesz, akkor tudod, milyen kellemetlen érzést okoz a vörös, száraz foltokban folyton viszkető bőr. Mivel az ekcéma kialakulásának számos oka van, és számos a kezelési módja is, ezért fontos, hogy néhány alapvető dolgot megjegyezz annak érdekében, hogy felismerd, milyen típussal állsz szemben, és hogyan érdemes a leginkább kezelni.

 

Szépség

Milyen a jó ajakápoló?

Amit a szádra kensz, annak háromnegyed részét akaratlanul is lenyeled. Okosan teszed, ha egy organikus, természetes ajakápolót választasz. (És soha nem nyalogatod a szád szélét… mert a nyál olyan enzimeket tartalmaz, amelyek kiszárítják a bőrt. Az ajakápoló pedig megnyugtatja.) 

Szépség

24 tipp a tiszta és szép arcbőrért

Akár kamaszkori pattanásokkal, akár akné után maradt hegekkel s akár csak kósza mitesszerekkel küzdünk, mindannyiunknak jól jön egy kis segítség, hogy szép és tiszta arcbőrrel tudjunk ragyogni.

Szépség

Makacs és káros tévhitek a hajápolásról

Július 22. Magdolna, a fodrászok védőszentjének napja. A magyar hagyomány szerint, Magdolna napján vágni kell a lányok hajából, hogy szép hosszúra nőjön.