Szépség

Szépség

Hogyan tedd boldoggá a lábad?

Nincs annál kiábrándítóbb, mint amikor egy csinos nőnek csúnyán repedezett, ápolatlan a lába. Pedig a mindennapos lábápolás csupán néhány percet vesz igénybe. Mutatjuk, hogyan csináld…

Szépség

A legdivatosabb sneakerek 2016 tavasz/nyár

A sneaker a legmenőbb cipő ebben a szezonban, sőt, tűsarkú helyett is hordhatjuk, így nemcsak a sportos, de az elegáns ruházat részévé is válhat. A hét legtrendibb fazon következik.

Szépség

Hogyan tüntesd el rúzzsal a szem alatti sötét karikákat

A narancsos-piros árnyalatú festék megfelelően alkalmazva eltünteti a sötét, kékes-lilás karikákat. Ez a trükk. Mutatjuk, hogy csináld.

 

Szépség

Túl gyorsan töredezik hajad, frissen mosva is fakó és fénytelen?

Lehet, hogy a hajmosás az oka. Ha hetente vagy netán naponta mosod is a hajad, nem biztos, hogy a helyes technikát alkalmazod. Következő tippjeink segítenek, hogyan végezd helyesen a hajmosást a ragyogóan fénylő hajkoronáért.

Szépség

7 módszer, hogy sima és szőrmentes legyen a bőröd

Ma már rengeteg eljárás létezik és készítmény kapható az arc és a test szőrzetének eltávolítására, és az otthon is alkalmazható módszerek mellett megjelentek a tartós hatást ígérő klinikai eljárások is.

Szépség

11 dolog, amit tudnod kell a narancsbőrről

Akár óriási küzdelmet folytatsz a cellulittal, akár csak folyamatos óvintézkedéseket teszel, hogy ne legyen szembetűnő, van néhány dolog, amit nem árt, ha tudsz, ha a feszes bőr elérése és hosszú távú megtartása a célod.

Szépség

15 tipp: szépségetikett

Megigazíthatod-e a sminked egy étteremben az asztalnál, járhatsz-e dolgozni hosszú és égővörös körmökkel, levetkőzhetsz-e teljesen egy masszáskor, kisminkelheted-e magad egy áruházban a teszttermékekkel. Íme, egy kis kérdés-felelet, hogy ne sérts meg másokat akkor, amikor a saját szépségeddel foglalatoskodsz.

Szépség

Sminkhibák, amelyektől idősebbnek látszunk

Azért sminkelünk, hogy szebbnek és fiatalabbnak mutassuk magunkat. Néha azonban, figyelmetlenségből vagy túl sokat akarva, éppen az ellenkezőjét érjük el, és idősebbre maszkoljuk magunkat. Most a tipikus hibákból következik egy csokorra való.