Lélek

Lélek

A káromkodás egészséges – és még fogyni is lehet tőle?

Enyhíti a fájdalomérzetet, ha káromkodsz, és segítségével jobban bírod az edzést is. Mutatjuk, hogyan szitkozódj egészségesen.

Lélek

A nevetés kilenc formája

A nevetés összeköt minket. Ha moziban vagy baráti társasággal nézünk vígjátékot, többször és nagyobbakat nevetünk, mint ha egyedül tesszük ezt. Ám akkor is nevetünk, ha idegesek vagyunk, ha a stresszt akarjuk csökkenteni, sőt, ha kigúnyolunk valakit… Íme, a nevetés 9 jellegzetes formája.

Lélek

Hopp, ezt tudtad? Az ellentétek nem is vonzzák egymást

Sőt, leginkább saját magunkhoz hasonló partnert keresünk, mintha titokban mindannyian arra vágynánk, hogy önmagunkkal randevúzhassunk…

Lélek

Hogyan meditálj útközben

A meditáció rendkívül hatásos a negatív stressz leküzdésében. S nem is kell feltétlenül egy csöndes sarkot keresned ahhoz, hogy lazító hatását élvezhesd. Mutatjuk azokat a meditálási lehetőségeket, amelyeket elvégezhetsz útközben, míg beérsz reggel a munkahelyedre.

Lélek

Íme, ezért egészséges a szerelem

A gyomrodban repdeső pillangók olyan hormonális és sejtszintű folyamatokat indítanak be, amelyek segítenek megőrizni az egészséged. Íme, hat ok, miért érdemes szerelembe esni…

Lélek

Árulkodó jelek, hogy baj van a kapcsolatoddal

Lehet, hogy vége? Milyen jelek vannak, amelyek arra utalnak, hogy valami nagyon nincs rendben közöttetek? Te biztosan észreveszed?
Lélek

10 jel, ami mutatja, hogy túl sok a stressz

Úgy érzed magad, mint aki évek óta nem aludt? Azt sem tudod, hol áll a fejed? Lehet, hogy krónikus stresszel küzdesz. Ismerd fel időben a jeleket. Segítünk.

Lélek

Jobb a jobb?

Kutatások bizonyítják, hogy az emberiség történetének kezdetén a jobb- és balkezesség fele-fele arányban volt jellemző, sőt, egyes kutatások az ősembernél a balkezesség gyakoribb jelenlétét feltételezik.