Lélek

Lélek

Hogyan meditálj útközben

A meditáció rendkívül hatásos a negatív stressz leküzdésében. S nem is kell feltétlenül egy csöndes sarkot keresned ahhoz, hogy lazító hatását élvezhesd. Mutatjuk azokat a meditálási lehetőségeket, amelyeket elvégezhetsz útközben, míg beérsz reggel a munkahelyedre.

Lélek

Íme, ezért egészséges a szerelem

A gyomrodban repdeső pillangók olyan hormonális és sejtszintű folyamatokat indítanak be, amelyek segítenek megőrizni az egészséged. Íme, hat ok, miért érdemes szerelembe esni…

Lélek

Árulkodó jelek, hogy baj van a kapcsolatoddal

Lehet, hogy vége? Milyen jelek vannak, amelyek arra utalnak, hogy valami nagyon nincs rendben közöttetek? Te biztosan észreveszed?
Lélek

10 jel, ami mutatja, hogy túl sok a stressz

Úgy érzed magad, mint aki évek óta nem aludt? Azt sem tudod, hol áll a fejed? Lehet, hogy krónikus stresszel küzdesz. Ismerd fel időben a jeleket. Segítünk.

Lélek

Jobb a jobb?

Kutatások bizonyítják, hogy az emberiség történetének kezdetén a jobb- és balkezesség fele-fele arányban volt jellemző, sőt, egyes kutatások az ősembernél a balkezesség gyakoribb jelenlétét feltételezik.

Lélek

6 tipp, hogyan ünnepeld meg a Valentin-napot

Az angolszász országokban a Valentin-nap sokszor még stresszesebb, mint a Karácsony. Ha úgy döntesz, hogy megtartod a szerelem ünnepét, csináld úgy, hogy ne a külsőségekről szóljon, és ne torkolljon veszekedésbe. 

Lélek

Írd le a neved, megmondom, ki vagy

Ha ezt a mondatot hallod bárkitől is, szaladj, de legalábbis ne hidd el, hogy személyiséged zegzugait képes lesz feltárni. No persze, azért van igazság a dologban, sőt, a kínaiak sok ezer évvel ezelőtt még ezt is fokozni tudták a „húzz egy vonalat, és megmondom ki vagy” játékkal. 

Lélek

Déja vu… avagy lehet, hogy ezt már olvastam?

Ismerjük az érzést. Már jártunk itt, már láttuk, hallottuk, megtettük egyszer pontosan ugyanezt… A tudatunk azonban figyelmeztet: nem történhetett meg. De miért is jön létre a déja vu? Mitől és hogyan alakul ki?