Lélek

Lélek

Valentin-nap: Legyen élmény az ajándék

Nem a csokoládé és a plüss szív, hanem a közösen megélt szép pillanatok teszik romantikussá a Valentin-napot. Tippjeink segítenek, hogyan ajándékozzunk élményt a szerelmesek ünnepén.

Lélek

Hogyan birkózz meg a stresszel

Sokszor úgy tűnik, a stresszel lehetetlen megküzdeni. A számlák szünet nélkül érkeznek, egy nap soha nem áll több, mint 24 órából, s a munkahelyi és családi kötelezettségek is egyre csak sokasodnak… De ha veszed a fáradságot, hogy egy kicsit hátradőlj és távolabbról szemléld az egészet, több kontrollt gyakorolhatsz a dolgok felett, mint hiszed. Mutatjuk, hogyan.
 

Lélek

Lehet, hogy a nők rossz helyen keresik

Egy új globális kutatás felfedte azokat a sikerlehetőségeket, amelyek minden nőben megvannak, mégis sokuk nem tud róla.

Lélek

Hogyan kezdj el meditálni?

A meditáció különféle típusaihoz különféle jellegzetességek társulnak, amelyek az ellazulás folyamatát segítik. Ez természetesen attól függően is változhat, hogy kinek a módszerét követed és ki tanítja ezt neked. Vannak azonban alapvetően fontos tulajdonságok, amelyek általánosak s megadják a meditáció keretét.

Lélek

Miért kockázatosak a távkapcsolatok?

A távkapcsolatok kezdetben nem sokban különböznek a hagyományos, kéz a kézben járó szerelemtől. Ám de később… 

Lélek

Mire jó a meditáció?

A relaxáció kétségkívül jó dolog – ezt mindenki tudja, aki gyakorolja. Van, amelyik úgy épül fel, hogy kitágítja a tudatot, s van, amelyik éppenséggel beszűkíti. De minden jóga célja ugyanaz: a belső béke megteremtése. Most sorra vesszük, az egészségügyi előnyöket és a legnépszerűbb típusokat.

Lélek

Szerelem stressz nélkül

Hogyan működhet a szerelem stressz nélkül, amikor az idő szorítása, a munkahelyi és napi gondok, a gyerekek nevelése, az állandó készenlét épp az idegeket tépázza? S mindez sokszor állandó konfliktusba torkollik, majd végül válsághoz és váláshoz vezet? Így van ez. De csak akkor...

Lélek

Csoki vagy szerelem?

Hát ez meg miféle kérdés? A kettőnek semmi köze egymáshoz. Dehogynem. És szinte biztos, hogy már te is érezted.