Fitnesz

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - V.

Gy. Szabó Csilla blogja - Pontosan két hét maradt hátra a brüsszeli 20 kilométerig, az első igazi megmérettetésig. Miként a 10 kilométer előtt, úgy most is "bejárásra" mentünk a versenyt megelőző vasárnap délelőtt. De ahogy a táv növekedett, úgy fogyott csapatunk is.

Fitnesz

A zumba ritmusa

Azt mondom zumba, s azt hallod szamba? Nem is tévedtél sokat, egész közel állsz a valósághoz...

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - IV.

Gy. Szabó Csilla blogja - A sors úgy hozta, hogy három héttel később, a gyerekek teniszklubjában közös futást szerveztek, amelyen bárki részt vehetett, nemcsak a klubtagok de a szülők is. Kaptam róla több e-mailes és sms értesítést, de gyorsan kidobtam őket. Nem bohóckodunk, nem futunk másokkal, nem, nem és nem. 

Fitnesz

Mire jó a spinning?

Jól el lehet fáradni, le lehet izzadni, kalóriát égetni… a tekerés pedig biztosan erősíti és feszesíti a kritikus popsi-comb régiót. De pontosan mit is várhatunk egy spinning órától? És kinek ajánlott?

 

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - III.

Gy. Szabó Csilla blogja - Napra pontosan négy héttel a műtét után újrakezdtem a futást. Mindenki óva intett a hirtelen nagy terheléstől, így nagyon óvatos voltam. Első alkalommal egy lassú öt-hat kilométerrel próbálkoztam, s ebben az esetben a lassú a közel egy évvel korábbi kezdéshez hasonló vánszorgást jelentette. 

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - II.

Gy. Szabó Csilla blogja - Nem tűztem ki különösebb célt magam elé. Eszembe sem jutott futóklubokhoz csatlakozni vagy partnerek után kutatni. Úgyis csak napközben tudtam új hobbimnak hódolni, hiába is kerestem volna hozzám hasonló éppen ráérőket. 

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - I.

Gy. Szabó Csilla blogja - Ahány ember, annyi motiváció. Hogy kit mi visz rá a futásra, az megannyi véletlen és személyes élethelyzet egyedi találkozásán múlik. Nem hiszem, hogy a kezdeteknél túl sokat számítana, kinek milyen sportmúltja van. Ennek csak később, a nehezebb szakaszban lehet jelentősége. 

Fitnesz

Lépcsőzz vagy lépegess?

Lépcsőzöl egy kicsit a munkahelyedre érve, vagy elsétálsz a folyóson a liftig, hiszen napközben amúgy is járkálsz eleget. Melyik az egészségesebb, lépegetni vagy lépcsőzni?