Fitnesz

Fitnesz

5 tévhit a jógáról

Nem vagyok elég vékony hozzá… sem elég ruganyos. Egyébként is, ez csak nyújtás, nem is igazi edzés, így egy kilót sem fogyhatok. Hm, nézzük, mi az igazság…

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - IX.

Gy. Szabó Csilla blogja - Magam is meglepődtem a nyugalmon, amivel a félmaraton reggelén készülődtem. Négy hónappal korábban, a 20 kilométer előtt, szinte alig tudtam aludni, most pedig pihenten ébredtem. Kezdek rutinos lenni? Vagy inkább a "lesz, ahogy lesz" érzése csillapította a folytonos aggodalmaimat? 

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - VIII.

Gy. Szabó Csilla blogja - A brüsszeli félmaratont október elején, teljesen egyedül szerettem volna megtenni, hogy végre lássam, mire vagyok képes segítség nélkül, s hová is jutottam majd két és fél év megfeszített munkájával? Nagyon fontos volt, hogy formában maradjak, sérülés nélkül.

Fitnesz

Zumba Love

Lénárt Éva - Szerelem ez is, ha nem is romantikus értelemben. Szenvedély, egy sajátos érzelmi kapcsolódás, amit a zumbások vallanak magukénak. Egy szoros, összetartó, a világ minden táját behálózó közösséget kovácsolt össze ez a sportág.

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - VII.

Gy. Szabó Csilla blogja - Miért kínozzuk magunkat annyian futással, konditeremmel, pilatesszel vagy zumbával a világ minden táján? Miért kezdjük újra nap nap után? Miért nem adjuk fel soha? Futunk, kondizunk, izzadunk az egészségünkért, a teljesítményért, a sikerélményért. De nemcsak azért...

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - V.

Gy. Szabó Csilla blogja - Pontosan két hét maradt hátra a brüsszeli 20 kilométerig, az első igazi megmérettetésig. Miként a 10 kilométer előtt, úgy most is "bejárásra" mentünk a versenyt megelőző vasárnap délelőtt. De ahogy a táv növekedett, úgy fogyott csapatunk is.

Fitnesz

A zumba ritmusa

Azt mondom zumba, s azt hallod szamba? Nem is tévedtél sokat, egész közel állsz a valósághoz...

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - IV.

Gy. Szabó Csilla blogja - A sors úgy hozta, hogy három héttel később, a gyerekek teniszklubjában közös futást szerveztek, amelyen bárki részt vehetett, nemcsak a klubtagok de a szülők is. Kaptam róla több e-mailes és sms értesítést, de gyorsan kidobtam őket. Nem bohóckodunk, nem futunk másokkal, nem, nem és nem.