Fitnesz

Fitnesz

Bolond? Boldog? Zumba!

A zumba sikere nem csupán a szórakoztató és hatékony tánc-fitnesz programban rejlik. A háttérben egy kirobbanóan zseniális menedzsment áll.

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - XI.

Gy. Szabó Csilla blogja - Amikor egy teljes hét kihagyás után a frissen megkapott orvosi engedély dacára, sírva tettem meg az utolsó kilométeremet, azt hittem ennél rosszabb már nem jöhet. A gyógytornásznál derült ki, hogy tévedtem. Jöhet rosszabb. Sokkal rosszabb. 

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - X.

Gy. Szabó Csilla blogja - Ha nem hittem volna a személyre szabott futócipő kiválasztásának fontosságában, sohasem vettem volna a fáradtságot arra, hogy időpontot kérjek egy speciális üzletben. De igazából nem vártam tőle csodát. 

Fitnesz

5 tévhit a jógáról

Nem vagyok elég vékony hozzá… sem elég ruganyos. Egyébként is, ez csak nyújtás, nem is igazi edzés, így egy kilót sem fogyhatok. Hm, nézzük, mi az igazság…

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - IX.

Gy. Szabó Csilla blogja - Magam is meglepődtem a nyugalmon, amivel a félmaraton reggelén készülődtem. Négy hónappal korábban, a 20 kilométer előtt, szinte alig tudtam aludni, most pedig pihenten ébredtem. Kezdek rutinos lenni? Vagy inkább a "lesz, ahogy lesz" érzése csillapította a folytonos aggodalmaimat? 

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - VIII.

Gy. Szabó Csilla blogja - A brüsszeli félmaratont október elején, teljesen egyedül szerettem volna megtenni, hogy végre lássam, mire vagyok képes segítség nélkül, s hová is jutottam majd két és fél év megfeszített munkájával? Nagyon fontos volt, hogy formában maradjak, sérülés nélkül.

Fitnesz

Zumba Love

Lénárt Éva - Szerelem ez is, ha nem is romantikus értelemben. Szenvedély, egy sajátos érzelmi kapcsolódás, amit a zumbások vallanak magukénak. Egy szoros, összetartó, a világ minden táját behálózó közösséget kovácsolt össze ez a sportág.

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - VII.

Gy. Szabó Csilla blogja - Miért kínozzuk magunkat annyian futással, konditeremmel, pilatesszel vagy zumbával a világ minden táján? Miért kezdjük újra nap nap után? Miért nem adjuk fel soha? Futunk, kondizunk, izzadunk az egészségünkért, a teljesítményért, a sikerélményért. De nemcsak azért...