Fitnesz

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - XVI.

Gy. Szabó Csilla blogja - Hányadik újrakezdés is volt ez? Már nem is számolom. A sokadik. De mit számít ez most, amikor végre újra futhatok? Óvatosabban, mint korábban bármikor, figyelve a testem minden jelzésére, de talán ismét "sínen" vagyok.

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - XV.

Gy. Szabó Csilla blogja - Hogyha zuhany, hát persze, hogy jéghideg! Most már tudom, ez is alap egy futó számára, még ha csak egy olyan amatőrről is van szó, mint amilyen én vagyok. Mivel a sérülésem miatt a talpamat eddig is naponta többször fagyasztottam hűthető jégakkukkal, az első lépés nem is volt olyan nehéz. De csak az első! 

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - XIV.

Gy. Szabó Csilla blogja -  Fiatal koromban elviselhetetlenül hosszúnak tűnt minden perc, amikor arra kényszerültem, hogy nyugodtan leüljek, és egy fontosabb eseményre vagy időszakra visszatekintve összegezzem a tapasztalataimat. A hátam közepére kívántam ezeket a kikerülhetetlen pillanatokat. Aztán negyven felé fordul a kocka. 

Fitnesz

Micsoda!? Zumbaporszívó!

Zumba Roomba, avagy táncold körbe a lakást takarítás közben.

Nincs több mentség. Ha eddig azért nem zumbáztál, mert a házimunka töltötte ki a szabadidődet, amit a sportra szánhattál volna, akkor ezentúl ez már nem lehet akadály. 

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - XIII.

Gy. Szabó Csilla blogja -  Hogy semmi sem tart örökké, az alól szerencsére a rossz dolgok sem kivételek. Bármilyen reménytelennek is tűnt a gyógyulás, ahogyan teltek-múltak a napok, s ahogyan minden erőmmel arra összpontosítottam, hogy lelkileg és fizikailag egyaránt összeszedjem magam, úgy csökkentek a fájdalmaim.

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - XII.

Gy. Szabó Csilla blogja - Borzasztóan szenvedtem a tétlenségtől. Pedig csak részleges volt, a termi edzésekkel nem kellett felhagynom, s még így,  bice-bócán is elmentem egy héten legalább kétszer futni. Mi lett volna, ha mondjuk, eltöröm a lábam?  Gipsszel talán még nekem sem ment volna, úgyhogy ezt mint lehetőséget, gyorsan töröltem is. 

Fitnesz

Bolond? Boldog? Zumba!

A zumba sikere nem csupán a szórakoztató és hatékony tánc-fitnesz programban rejlik. A háttérben egy kirobbanóan zseniális menedzsment áll.

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - XI.

Gy. Szabó Csilla blogja - Amikor egy teljes hét kihagyás után a frissen megkapott orvosi engedély dacára, sírva tettem meg az utolsó kilométeremet, azt hittem ennél rosszabb már nem jöhet. A gyógytornásznál derült ki, hogy tévedtem. Jöhet rosszabb. Sokkal rosszabb.