Fitnesz

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - XIII.

Gy. Szabó Csilla blogja -  Hogy semmi sem tart örökké, az alól szerencsére a rossz dolgok sem kivételek. Bármilyen reménytelennek is tűnt a gyógyulás, ahogyan teltek-múltak a napok, s ahogyan minden erőmmel arra összpontosítottam, hogy lelkileg és fizikailag egyaránt összeszedjem magam, úgy csökkentek a fájdalmaim.

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - XII.

Gy. Szabó Csilla blogja - Borzasztóan szenvedtem a tétlenségtől. Pedig csak részleges volt, a termi edzésekkel nem kellett felhagynom, s még így,  bice-bócán is elmentem egy héten legalább kétszer futni. Mi lett volna, ha mondjuk, eltöröm a lábam?  Gipsszel talán még nekem sem ment volna, úgyhogy ezt mint lehetőséget, gyorsan töröltem is. 

Fitnesz

Bolond? Boldog? Zumba!

A zumba sikere nem csupán a szórakoztató és hatékony tánc-fitnesz programban rejlik. A háttérben egy kirobbanóan zseniális menedzsment áll.

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - XI.

Gy. Szabó Csilla blogja - Amikor egy teljes hét kihagyás után a frissen megkapott orvosi engedély dacára, sírva tettem meg az utolsó kilométeremet, azt hittem ennél rosszabb már nem jöhet. A gyógytornásznál derült ki, hogy tévedtem. Jöhet rosszabb. Sokkal rosszabb. 

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - X.

Gy. Szabó Csilla blogja - Ha nem hittem volna a személyre szabott futócipő kiválasztásának fontosságában, sohasem vettem volna a fáradtságot arra, hogy időpontot kérjek egy speciális üzletben. De igazából nem vártam tőle csodát. 

Fitnesz

5 tévhit a jógáról

Nem vagyok elég vékony hozzá… sem elég ruganyos. Egyébként is, ez csak nyújtás, nem is igazi edzés, így egy kilót sem fogyhatok. Hm, nézzük, mi az igazság…

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - IX.

Gy. Szabó Csilla blogja - Magam is meglepődtem a nyugalmon, amivel a félmaraton reggelén készülődtem. Négy hónappal korábban, a 20 kilométer előtt, szinte alig tudtam aludni, most pedig pihenten ébredtem. Kezdek rutinos lenni? Vagy inkább a "lesz, ahogy lesz" érzése csillapította a folytonos aggodalmaimat? 

Fitnesz

Ha sokat ülsz, belebetegszel…

Tán nem is gondolod, hogy egy új keletű járvány áldozata lettél. Úgy nevezik: ülés betegség. Nézzük, mi a következménye és hogyan küzdhetsz ellene.