Fitnesz

Fitnesz

Szépségverseny aerobikos felkészüléssel

A Föld minden tájáról idesereglett világ-magyarok a szépség és fittség jegyében idén is szépségversenyt tartanak. Íme, néhány pillanat a felkészítő edzésről.

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - XIX.

Gy. Szabó Csilla blogja - Azokat az ismerőseimet, akik nem futnak, leginkább az érdekli, pontosan hogyan is kezdtem. Milyen terveket állítottam össze, hogyan döntöttem el a távokat, a rendszerességet? Miért pont annyit, miért nem mást?

Fitnesz

14 egyszerű fitnesz tipp, hogy jobban menjen az edzés

Elhatároztad, hogy rendszeresen mozogni fogsz, s már olyan edzésformákat is találtál, amelyek kedvedre valók volnának. Kezdődhet is a fogyás meg az egészséges életmódra való átállás. Következő tippjeinkkel abban segítünk, hogyan teheted hatékonyabbá és kényelmesebbé az edzésed.

Fitnesz

Hogyan írtak a zumba dalok zenetörténelmet?

A floridai zumbaoktató-konferenciák szupersztárokat látnak vendégül évről évre. A könnyűzene csillagainak bevonása azonban nem csupán a szórakoztatást szolgálja.

 
Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - XVIII.

Gy. Szabó Csilla blogja - Nyújtás ügyben továbbra is teljesen el vagyok veszve. Elengedhetetlen vagy káros, előtte vagy utána, aznap vagy másnap, sokszor vagy ritkábban? Ahány edző, gyógytornász, sporttárs, annyi különböző vélemény. Fogalmam sincs, kire is hallgassak, ezért úgy döntöttem, megpróbálok a saját tapasztalataim alapján boldogulni.

Fitnesz

7 edzés tipp, ha nincs időd edzeni

Egy tökéletes világban minden nap legalább egy szabad órád volna kifejezetten a tested átmozgatására. A valóságban azonban sokszor fogalmad sincs, hogyan illeszd be az edzést a munka, a család és az otthonod feladatai közé. Az alábbi tippek jól jönnek, ha rohanásban vagy.

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad…amikor megszédültem

Gy. Szabó Csilla blogja - Néhány héttel ezelőtt, az egyik lány megszédült a termi edzésen. Mostanában csatlakozott csak a csoporthoz, nincs különösebb állóképessége még, s az edzők nyomban arról faggatták, mit evett korábban, s evett-e egyáltalán valamit… A szédülés néhány nappal később engem is utolért.

Fitnesz

Intő jelek: hagyd ki az edzést. Ez már nem csak egy kis izomláz…

Ha nem figyelsz oda a tested árulkodó jeleire, ha túlhajtod magad, azzal a sérülést kockáztatod. Mutatjuk, mire ügyelj, hogy észrevedd, a szervezetednek ma pihenésre van szüksége, és nem edzésre…