Fitnesz

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad... 5.

Gy. Szabó Csilla blogja - Három éven keresztül sikerült ellenállnom a divatnak, hogy zenével a fülemben fussak. Az elején nem volt hozzá felszerelésem, később pedig megrögzötten követtem megszokott napi rutinomat. Ahogy az útvonalamon, úgy ezen sem voltam hajlandó változtatni. A kényszer azonban önfejűségemnél is nagyobb úr. 

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad... 4.

Gy. Szabó Csilla blogja - 1:55:28. Nem is értem minek futottam végig 20 kilométert, ha a rajtszámomban (1 14 14) már jóval előtte, pontosan benne volt a későbbi eredményem? Ha kétszer egymás után összeadom az egyet és a négyet megvannak a percek: 1:55. Ha ezután ugyanezt teszem a tizennéggyel, megkapom a másodperceket: 1:55:28. Mire a végére értem, leesett az állam. Ugye mondtam már, hogy nem hiszek a véletlenekben?

Fitnesz

Egy amerikai zumbasztár titkai – interjú María Browninggal

Öt évvel ezelőtt találkoztam először María Browninggal, a zumba program tanárképző (ZES) csapatának egyik jól ismert tagjával, amikor részt vettem egy kurzusán Tennesseben. Dinamikus és karizmatikus egyénisége egyből megmutatkozott, ahogy a színpadon táncolni kezdett. Olyan magabiztos és elragadó volt, hogy nem tudtuk róla levenni a szemünket. 

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad... 3.

Gy. Szabó Csilla blogja - 11414. A rajtszám, amelyet a véletlen az idei brüsszeli 20 kilométerre rendelt, benne kétszer is Zsombor szerencseszáma, a 14-es. Mi ez, ha nem égi jel? Kevesebb, mint két hét leforgása alatt ugrottam egy duplát, s a húsz már követte is a tízet. 

Fitnesz

Hogyan segít az úszás a fogyásban?

Az úszás megmozgatja testünk legfontosabb izomcsoportjait, így képes az egész testet formálni és segít a abban, hogy a felesleges kilóktól megszabaduljunk. Ám itt is fontos a fokozatosság, s hogy mindenki a saját teherbíró képességének megfelelően rója a hosszokat.

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad… 2.

Gy. Szabó Csilla blogja - Amilyen hirtelen és brutálisan magával ragadott a maraton ötlete, úgy pörögtek tovább az események. Pünkösdhétfőn, a helyi 10 kilométeressel már meg is kezdődött a versenyszezon, nem volt időm döntésem megalapozottsága felett elmélkedni. Szívem mélyén egyébként is nyugodt voltam. Több mint négy hónapnak elégnek kell lennie. Még ha életem egyik legnagyobb vállalkozásáról is van szó.

Fitnesz

Vízijóga a Városligeti-tavon

Eddig csak a Megváltónak és néhány jól képzett illuzionistának sikerült vízen járni. Szombaton azonban a Városligeti tavon jógázókat láthatott, aki arra járt. Activia Fusion vízijógát.

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad… 1.

Gy. Szabó Csilla blogja - Attól a perctől kezdve, hogy az első húsz kilométert hivatalos versenyen megtettem, ráadásul nagyon jó idővel, a maraton gondolata újból és újból megkörnyékezett. De csak titokban, lelkem legmélyére rejtve gondoltam rá, a valóságban hősiesen ellenálltam a kísértésnek.