Fitnesz

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad… 2.

Gy. Szabó Csilla blogja - Amilyen hirtelen és brutálisan magával ragadott a maraton ötlete, úgy pörögtek tovább az események. Pünkösdhétfőn, a helyi 10 kilométeressel már meg is kezdődött a versenyszezon, nem volt időm döntésem megalapozottsága felett elmélkedni. Szívem mélyén egyébként is nyugodt voltam. Több mint négy hónapnak elégnek kell lennie. Még ha életem egyik legnagyobb vállalkozásáról is van szó.

Fitnesz

Vízijóga a Városligeti-tavon

Eddig csak a Megváltónak és néhány jól képzett illuzionistának sikerült vízen járni. Szombaton azonban a Városligeti tavon jógázókat láthatott, aki arra járt. Activia Fusion vízijógát.

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad… 1.

Gy. Szabó Csilla blogja - Attól a perctől kezdve, hogy az első húsz kilométert hivatalos versenyen megtettem, ráadásul nagyon jó idővel, a maraton gondolata újból és újból megkörnyékezett. De csak titokban, lelkem legmélyére rejtve gondoltam rá, a valóságban hősiesen ellenálltam a kísértésnek. 

Fitnesz

5 edzésforma cellulit ellen

Edzésformák, amelyek abban segítenek, hogyan halványítsd a cellulitot és csökkentsd a gödröcskék számát, s meglátod, a végén már nem is fognak látszani, így nyáron eldobhatod a strandkendőt is.

Fitnesz

Szépségverseny aerobikos felkészüléssel

A Föld minden tájáról idesereglett világ-magyarok a szépség és fittség jegyében idén is szépségversenyt tartanak. Íme, néhány pillanat a felkészítő edzésről.

Fitnesz

Fuss, hogy utolérd magad - XIX.

Gy. Szabó Csilla blogja - Azokat az ismerőseimet, akik nem futnak, leginkább az érdekli, pontosan hogyan is kezdtem. Milyen terveket állítottam össze, hogyan döntöttem el a távokat, a rendszerességet? Miért pont annyit, miért nem mást?

Fitnesz

14 egyszerű fitnesz tipp, hogy jobban menjen az edzés

Elhatároztad, hogy rendszeresen mozogni fogsz, s már olyan edzésformákat is találtál, amelyek kedvedre valók volnának. Kezdődhet is a fogyás meg az egészséges életmódra való átállás. Következő tippjeinkkel abban segítünk, hogyan teheted hatékonyabbá és kényelmesebbé az edzésed.

Fitnesz

Hogyan írtak a zumba dalok zenetörténelmet?

A floridai zumbaoktató-konferenciák szupersztárokat látnak vendégül évről évre. A könnyűzene csillagainak bevonása azonban nem csupán a szórakoztatást szolgálja.