Fitnesz

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad... 11.

Gy. Szabó Csilla blogja - Az óramű pontossággal eltervezett augusztus elsejéből végül másodika lett. Hiába fogadkoztam két-három hónapon keresztül, hogy tekintettel a kitűzött cél nagyságára, most aztán senki sem állíthat meg, a maratoni felkészülésemet mégis csak egy nap csúszással tudtam megkezdeni. 

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad... 10.

Gy. Szabó Csilla blogja - Tagadhatnám, de minek? Szégyellhetném is egykori sportújságíróként, de csak sajnálni tudom. A riói olimpia egyetlen éjszakai nagy pillanatát sem láttam élőben. Követtem Hosszú Katinka példáját, és inkább „edzettem, amíg mások aludtak”, merthogy a másnapi futásom volt a tét. 

Fitnesz

Légy erős! Indul a Zumba Strong

 Latin ritmusok és felszabadító táncmozdulatok helyett kőkemény edzés - ez a legújabb zumba szenzáció.

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad... 9.

Gy. Szabó Csilla blogja - A számtalan érdeklődésen felbuzdulva elhatároztam, hogy a nyári szünetben összehozok egy futócsapatot Csepelen. Nem mintha unatkoznék egyedül, vagy félnék a szatíroktól. Zsombor fiamtól már úgyis megtudhattuk, hogy utóbbiak a nálam jóval fiatalabbakat kedvelik, semmit sem kockáztatok tehát magányos edzéseimmel. 

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad... 8.

Gy. Szabó Csilla blogja - Az út hazafelé, semmilyen más kalandhoz sem hasonlítható.  A fizika törvényeinek fittyet hányva gyorsulnak a percek és rövidülnek a kilométerek, ahogy a Brüsszel-Frankfurt-Regensburg-Passau tengelyen haladunk Budapest felé. Nem futva. Autóval…

Fitnesz

Hogyan lehet egy zumbáscsajt elrabolni?

A zumbához nem kell különleges viselet vagy egyenruha. Amilyen sokszínű maga a tánc-edzésprogram, olyan sokféle öltözék lehet alkalmas arra, hogy kényelmesen (s ha szeretnénk, divatosan) táncoljuk végig az edzéseket. 

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad... 7.

Gy. Szabó Csilla blogja - Első maratonra Brüsszelt kiszemelni, nem túl bölcs döntés. Nemcsak azt a bizonyos 42 kilométert kell legyűrni, de a jelentős szintkülönbségekkel is meg kell birkózni.

 

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad...6.

Gy. Szabó Csilla blogja - Mint egy rozzant Trabant, úgy zakatoltam be a gyógytornász rendelőjébe a nagy futásom másnapján, s végül csili-vili Ferrariként távoztam. Gondolatban. Szinte minden mozdulat fájt, így igencsak meglepett, hogy a diagnózis ennyire biztató volt.