Fitnesz

Fitnesz

Maraton. Még 11 nap...

Gy. Szabó Csilla blogja - Csomagot kaptam! Nagy, barna, buborékos borítékot, benne ki tudja milyen értékes kincsekkel? És nem is akárhonnan! Egyenesen Amerikából. Na, mi volt benne? 

Fitnesz

Maraton. Még 14 nap...

Gy. Szabó Csilla blogja - Túléltem a főpróbát. De ez még korántsem jelentette azt, hogy minden a legnagyobb rendben van.  Az igazi kérdés sokkal inkább az volt, lábra tudok-e állni harminchárom kilométer után? Féltem az előbbitől, s amikor az sikerült, még jobban féltem az utóbbitól. Pontosan ezért nem mertem sohasem edzésként lefutni a teljes távot, mert tartottam a következményeitől, vagyis attól, hogy utána apró darabjaimra hullok szét. 

Fitnesz

Maraton. Még 18 nap...

Gy. Szabó Csilla blogja - Bármennyit futok is, nem szoktam utána látványosan szenvedni. A versenyeket általában vasárnap délelőtt rendezik, úgyhogy délután már ebédet főzök levezetésképpen.

 

Fitnesz

Maraton. Még 21 nap...

Gy. Szabó Csilla blogja - Nem tudom, a színészek félnek-e a főpróbától. Én nagyon. Pedig az enyém korántsem ígérkezett annyira megterhelőnek, mint lesz majd maga az előadás. De akkor is. Harminc kilométer, az barátok között is harminc kilométer. Persze, mi az a negyvenkettőhöz képest? Minimum. Ha nem vagyok képes rá, talán el is felejthetjük a produkciót.

Fitnesz

Te melyik zumbatípus vagy?

Nyolc típus jellemzői következnek, amit imádott zumbásaink habitusa, viselkedési mintái és szokásai alapján állítottunk össze zumbaoktató barátaimmal. Te vajon melyik kategóriába tartozol?

 

Fitnesz

Maraton. Még 25 nap...

Gy. Szabó Csilla blogja - Amilyen nehezen fogadtam el, hogy a futásaim között pihenőnapot tartsak, olyan könnyedén húztam ki most ezt az engedményt az edzésnaplómból. A vészesen közeledő maratoni tökéletes mentség volt arra, hogy felrúghassam az egészségem érdekében saját magammal megkötött egyezségemet. Mint hal a vízben, úgy ficánkoltam, amikor még minden nap futhattam. Most újból szükségem volt erre az érzésre, és egyáltalán nem érdekelt, mi lesz velem később.  

Fitnesz

Maraton. Még 28 nap...

Gy. Szabó Csilla blogja - A kocka el van vetve. Tegnap beneveztem a Belfius Brussels Marathon 2016-os 42 kilométerére. Május óta húztam-halasztottam a dolgot, többször is nekiálltam, aztán végül mindig másnapra halasztottam a döntést. Valami megmagyarázhatatlan félelemmel töltött el, ez az utolsó, adminisztratív lépés. Néhány héttel a verseny előtt azonban lejárt a tétovázás és a félelem ideje. 

Fitnesz

Maraton. Még 33 nap...

Gy. Szabó Csilla blogja - Egy hónap választ el életem első maratonijától, de még soha életemben nem küzdöttem le ekkora távot. Fogalmam sincs arról, milyen érzés lehet négy-öt órán keresztül megállás nélkül futni. De nem fogom lefutni csak úgy, próbaképpen. Olyan gyilkos táv ez, hogy nekem egyszer is bőven elég lesz.