Fitnesz

Fitnesz

Maraton. Még 33 nap...

Gy. Szabó Csilla blogja - Egy hónap választ el életem első maratonijától, de még soha életemben nem küzdöttem le ekkora távot. Fogalmam sincs arról, milyen érzés lehet négy-öt órán keresztül megállás nélkül futni. De nem fogom lefutni csak úgy, próbaképpen. Olyan gyilkos táv ez, hogy nekem egyszer is bőven elég lesz.  

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad... 11.

Gy. Szabó Csilla blogja - Az óramű pontossággal eltervezett augusztus elsejéből végül másodika lett. Hiába fogadkoztam két-három hónapon keresztül, hogy tekintettel a kitűzött cél nagyságára, most aztán senki sem állíthat meg, a maratoni felkészülésemet mégis csak egy nap csúszással tudtam megkezdeni. 

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad... 10.

Gy. Szabó Csilla blogja - Tagadhatnám, de minek? Szégyellhetném is egykori sportújságíróként, de csak sajnálni tudom. A riói olimpia egyetlen éjszakai nagy pillanatát sem láttam élőben. Követtem Hosszú Katinka példáját, és inkább „edzettem, amíg mások aludtak”, merthogy a másnapi futásom volt a tét. 

Fitnesz

Légy erős! Indul a Zumba Strong

 Latin ritmusok és felszabadító táncmozdulatok helyett kőkemény edzés - ez a legújabb zumba szenzáció.

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad... 9.

Gy. Szabó Csilla blogja - A számtalan érdeklődésen felbuzdulva elhatároztam, hogy a nyári szünetben összehozok egy futócsapatot Csepelen. Nem mintha unatkoznék egyedül, vagy félnék a szatíroktól. Zsombor fiamtól már úgyis megtudhattuk, hogy utóbbiak a nálam jóval fiatalabbakat kedvelik, semmit sem kockáztatok tehát magányos edzéseimmel. 

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad... 8.

Gy. Szabó Csilla blogja - Az út hazafelé, semmilyen más kalandhoz sem hasonlítható.  A fizika törvényeinek fittyet hányva gyorsulnak a percek és rövidülnek a kilométerek, ahogy a Brüsszel-Frankfurt-Regensburg-Passau tengelyen haladunk Budapest felé. Nem futva. Autóval…

Fitnesz

Hogyan lehet egy zumbáscsajt elrabolni?

A zumbához nem kell különleges viselet vagy egyenruha. Amilyen sokszínű maga a tánc-edzésprogram, olyan sokféle öltözék lehet alkalmas arra, hogy kényelmesen (s ha szeretnénk, divatosan) táncoljuk végig az edzéseket. 

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad... 7.

Gy. Szabó Csilla blogja - Első maratonra Brüsszelt kiszemelni, nem túl bölcs döntés. Nemcsak azt a bizonyos 42 kilométert kell legyűrni, de a jelentős szintkülönbségekkel is meg kell birkózni.