Fitnesz

Fitnesz

Maraton. Még 25 nap...

Gy. Szabó Csilla blogja - Amilyen nehezen fogadtam el, hogy a futásaim között pihenőnapot tartsak, olyan könnyedén húztam ki most ezt az engedményt az edzésnaplómból. A vészesen közeledő maratoni tökéletes mentség volt arra, hogy felrúghassam az egészségem érdekében saját magammal megkötött egyezségemet. Mint hal a vízben, úgy ficánkoltam, amikor még minden nap futhattam. Most újból szükségem volt erre az érzésre, és egyáltalán nem érdekelt, mi lesz velem később.  

Fitnesz

Maraton. Még 28 nap...

Gy. Szabó Csilla blogja - A kocka el van vetve. Tegnap beneveztem a Belfius Brussels Marathon 2016-os 42 kilométerére. Május óta húztam-halasztottam a dolgot, többször is nekiálltam, aztán végül mindig másnapra halasztottam a döntést. Valami megmagyarázhatatlan félelemmel töltött el, ez az utolsó, adminisztratív lépés. Néhány héttel a verseny előtt azonban lejárt a tétovázás és a félelem ideje. 

Fitnesz

Maraton. Még 33 nap...

Gy. Szabó Csilla blogja - Egy hónap választ el életem első maratonijától, de még soha életemben nem küzdöttem le ekkora távot. Fogalmam sincs arról, milyen érzés lehet négy-öt órán keresztül megállás nélkül futni. De nem fogom lefutni csak úgy, próbaképpen. Olyan gyilkos táv ez, hogy nekem egyszer is bőven elég lesz.  

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad... 11.

Gy. Szabó Csilla blogja - Az óramű pontossággal eltervezett augusztus elsejéből végül másodika lett. Hiába fogadkoztam két-három hónapon keresztül, hogy tekintettel a kitűzött cél nagyságára, most aztán senki sem állíthat meg, a maratoni felkészülésemet mégis csak egy nap csúszással tudtam megkezdeni. 

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad... 10.

Gy. Szabó Csilla blogja - Tagadhatnám, de minek? Szégyellhetném is egykori sportújságíróként, de csak sajnálni tudom. A riói olimpia egyetlen éjszakai nagy pillanatát sem láttam élőben. Követtem Hosszú Katinka példáját, és inkább „edzettem, amíg mások aludtak”, merthogy a másnapi futásom volt a tét. 

Fitnesz

Légy erős! Indul a Zumba Strong

 Latin ritmusok és felszabadító táncmozdulatok helyett kőkemény edzés - ez a legújabb zumba szenzáció.

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad... 9.

Gy. Szabó Csilla blogja - A számtalan érdeklődésen felbuzdulva elhatároztam, hogy a nyári szünetben összehozok egy futócsapatot Csepelen. Nem mintha unatkoznék egyedül, vagy félnék a szatíroktól. Zsombor fiamtól már úgyis megtudhattuk, hogy utóbbiak a nálam jóval fiatalabbakat kedvelik, semmit sem kockáztatok tehát magányos edzéseimmel. 

Fitnesz

Maraton. Fuss, hogy utolérd magad... 8.

Gy. Szabó Csilla blogja - Az út hazafelé, semmilyen más kalandhoz sem hasonlítható.  A fizika törvényeinek fittyet hányva gyorsulnak a percek és rövidülnek a kilométerek, ahogy a Brüsszel-Frankfurt-Regensburg-Passau tengelyen haladunk Budapest felé. Nem futva. Autóval…