Étrend

Étrend

Így reggelizz helyesen. Egészséges és segíti a fogyást is

A reggelit vétek kihagyni: felgyorsítja az anyagcserét, és nem fog délben iszonyúan korogni a gyomrod, ha csúszik egy kicsit az ebédidő. Ám egyáltalán nem mindegy, miből áll az a reggeli, és hogyan állítod össze.

Étrend

Tuti tippek, hogyan szabaduljunk meg az ünnepi túlsúlytól

Ne kezdjünk őrült és eredménytelen diétázásba. Adjuk le a plusz kilókat gyors, de észszerű ütemben. Töltsük fel magunkat energiával és érezzük közben jól magunkat. Mutatjuk, hogyan.

 

Étrend

Evés közben ne menjél…

Ha neked a Street Food azt jelenti: utcán veszed és utcán eszed, ne csodálkozz, ha gyarapodnak a kilóid. Nem az étel minőségével van baj. Az agyad értékeli másként a helyzetet.

Étrend

Mi az, amit soha ne rakj a hűtőbe…

A hűtőszekrényben sok élelmiszert tartósítható, de kevesen tudják, hogy nem mindent kell hidegre tenni, ami romlandó.

Étrend

Fogyni akarsz? Kényeztesd az étvágyad

A szervezeted jelzi, ha már jóllakott, az agyad pedig tudja, hogy mennyit kellene enned, ha nem akarod gyarapítani a felesleges kilókat. A kezed azonban gyakran félresöpri a jelzéseket és egy kicsikis csokiért nyúl… Íme, egy rafinált trükk, hogy ne ess a túlevés csapdájába.

Étrend

Ételek-italok a ragyogó tiszta bőrért

Pattanások, mitesszerek, foltok, fakó bőr ... Listánk csupa olyan ételeket-italokat tartalmaz, amelyeket jobb beépíteni az étrendünkbe – és olyanokat, amelyeket jobb gyorsan kihúzni belőle -  az egészségesen fénylő, tiszta arcbőr érdekében.

Étrend

4 bőrvédő étel és 1 ital

Ha a legszebb arcod szeretnéd mutatni, vigyázz bőröd egészségére. Ezt pedig úgy őrizheted meg a legjobban, ha nemcsak kívülről ápolod, de belülről is erősíted – megadod számára azokat a tápanyagokat, amelyekre szüksége van, és amelyekkel bőröd károsodását és betegségeit is megelőzheted.

Étrend

Rejtőzködő koffein

Ha nem vagyunk elég körültekintőek, lépten-nyomon koffeint veszünk magunkhoz anélkül, hogy sejtenénk.