Étrend

Étrend

8 étel, amivel gyorsíthatod a hajnövekedést

Akár egy rosszul sikerült hajvágás eredményét szeretnéd helyrehozni, akár csak hosszabb tincsekre vágysz, a kivárás időszaka, amíg a hajad megnő… bizony, idegőrlő lehet. Pedig az étrended kisebb módosításával is meggyorsíthatod.

Étrend

Mikor egyél hamburgert, ha nem tudsz ellenállni, de mégis fogyni szeretnél…

Nem mindegy, milyen időpontban engedsz a kísértésnek. Ha nem szeretnéd, hogy plusz kilók rakódjanak rád, és az egészségügyi kockázatokat is csökkentenéd, figyelj oda arra, éppen hány óra van…

Étrend

A böjtölés meghosszabbíthatja az életed

De nagyon nem mindegy, mit eszel, mennyi ideig böjtölsz, és pontosan hogyan csinálod. Egy új kutatás most irányt mutat, miként lehet úgy böjtölni, hogy az kifejezetten egészséges legyen.

Étrend

Csiribí-csiribá…flavonoidok!

Egyél sok pirosat! Nemcsak egészséges, de fogyni is tudsz tőle…Hogyan segítenek a piros-vörös-lila zöldségek és gyümölcsök? A flavonoidok a varázsszó. De mik azok a flavonoidok és miként hatnak?

 

Étrend

Tök fölösleges a reggeli kávézás?

Nemcsak a koffeintartalma miatt szeretjük a kávét, hanem telt íze és csábító aromája miatt is. A megfelelő időben fogyasztott kis mennyiségű koffein éberebbé tesz, serkenti a memóriát, javítja a koncentrációt is. Ám, ha többet fogyasztunk a kelleténél, megfájdulhat a fejünk, idegessé és álmatlanná válhatunk.  A jó órákban fogyasztott koffein azonban jótékonyan hat.

Étrend

Azt eszed, amire gondolsz

Én gyümölcs-evő, zöldség-kedvelő, saláta-csipegető, chip-gyűlölő vagyok - szépen hangzik, nem igaz? Egy friss tanulmány bizonyítékot is szolgáltat ahhoz, hogy ha elhiszed, hogy helyesen fogsz táplálkozni és fogyni fogsz, akkor az segít abban, hogy ez így is történjen…

Étrend

12 dolog, amit megeszel, és fáradtnak látszol tőle

A friss és üde megjelenés és közérzet érdekében okosabb, ha kerülsz bizonyos ételeket. Mutatjuk, miből érdemes kevesebbet enni, hogy a nagyon hosszúra nyúlt tegnapok után is szebb legyen az ébredésed.

Étrend

Tiszta konyhában könnyebb fogyni

Nem is gondoltad volna, hogy a rendetlen konyha hízáshoz vezethet? Pedig nagyon is számít, milyen állapotban van éppen a környezeted, ahol eszel.