Étrend

Étrend

9 tipp, hogyan legyél karcsú

Elhatároztad és készen is állsz a fogyásra, de nagyon unod a szigorú étrendet és a kínzásnak is beillő mozgásformákat? Most néhány egyszerű tippet adunk, hogyan lehetsz karcsú anélkül, hogy kínszenvedéssé változna az életed.

Étrend

Az vagy, ahogyan eszel...

Az vagy, amit megeszel... de az is árulkodik ám a személyiségedről, ahogyan eszel. Most sorra vesszük, mi rejtőzik a válogatós, a gyors evők és a többiek pszichéjében…

 

Étrend

Gyors és szuperegészséges reggelik

Ráadásul laktatóak is, és csöppet sem unalmasak. Mutatunk édes és sós reggeli recepteket, főszerepben a tojás és a zabkása.

 

Étrend

Hóbortos és abszurd diéták

A diéta nagy üzlet, így az abszurd módszerek is hódítanak, amelyek inkább károsak, mint hatékonyak. Nézzünk meg nyolcat, elrettentésül.

 

Étrend

Egyél, hogy könnyebben tudj elaludni. Persze nem akármit.

Ha a megfelelő ételeket eszed a lefekvés előtt néhány órával, könnyebben megy az elalvás, sőt, még az alvásod minőségén is javítanak.

Étrend

8 étel, amivel gyorsíthatod a hajnövekedést

Akár egy rosszul sikerült hajvágás eredményét szeretnéd helyrehozni, akár csak hosszabb tincsekre vágysz, a kivárás időszaka, amíg a hajad megnő… bizony, idegőrlő lehet. Pedig az étrended kisebb módosításával is meggyorsíthatod.

Étrend

Mikor egyél hamburgert, ha nem tudsz ellenállni, de mégis fogyni szeretnél…

Nem mindegy, milyen időpontban engedsz a kísértésnek. Ha nem szeretnéd, hogy plusz kilók rakódjanak rád, és az egészségügyi kockázatokat is csökkentenéd, figyelj oda arra, éppen hány óra van…

Étrend

12 tipikus hiba, ami a fogyás útjában áll

Megteszel a fogyókúráért mindent, amit kell, amit olvastál és ajánlottak, a mérleg viszont csak nem akar kevesebbet mutatni… Most mutatjuk a tipikus hibákat, és a megoldásukat is.