Étrend

Étrend

7 bőrhidratáló étek

A hideg, száraz időjárás és a beltéri fűtés könnyen kiszárítja a bőrt. A pirosló orca és a hámló könyök ellen azonban nem csupán krémezéssel, illetve külső hidratálással védekezhetsz. Ha egy kicsit megváltoztatod az étrended, azzal is segítheted, hogy sima és bársonyos legyen a bőröd. Most 5 olyan ételt mutatunk, amely belülről hidratálja.

Étrend

Mit mikor egyél, hogy feltöltődj energiával

Minden, amit megeszel, energiát ad. Korántsem mindegy azonban, hogy mennyi energiát nyersz, és azt mennyire tudod éppen hasznosítani, vagyis fontos: mit mikor fogyasztasz. Most megmutatjuk, mit tegyél, hogy a maximumra emeld az energiaszinted.

 

Étrend

16 nyári étrend tipp, hogy formába hozd magad

Szeretnél egészségesebben élni, és jónéhány fölös kilótól megszabadulni, megfogadtad, hogy sokkal több gyümölcsöt és zöldséget eszel, s már az edzésterved is megvan… Következő étrend tippjeinkkel segítünk, hogy sikerüljön jobb formába hozni magad.
 

Étrend

9 tipp, hogyan legyél karcsú

Elhatároztad és készen is állsz a fogyásra, de nagyon unod a szigorú étrendet és a kínzásnak is beillő mozgásformákat? Most néhány egyszerű tippet adunk, hogyan lehetsz karcsú anélkül, hogy kínszenvedéssé változna az életed.

Étrend

Az vagy, ahogyan eszel...

Az vagy, amit megeszel... de az is árulkodik ám a személyiségedről, ahogyan eszel. Most sorra vesszük, mi rejtőzik a válogatós, a gyors evők és a többiek pszichéjében…

 

Étrend

Gyors és szuperegészséges reggelik

Ráadásul laktatóak is, és csöppet sem unalmasak. Mutatunk édes és sós reggeli recepteket, főszerepben a tojás és a zabkása.

 

Étrend

Hóbortos és abszurd diéták

A diéta nagy üzlet, így az abszurd módszerek is hódítanak, amelyek inkább károsak, mint hatékonyak. Nézzünk meg nyolcat, elrettentésül.

 

Étrend

Egyél, hogy könnyebben tudj elaludni. Persze nem akármit.

Ha a megfelelő ételeket eszed a lefekvés előtt néhány órával, könnyebben megy az elalvás, sőt, még az alvásod minőségén is javítanak.