Étrend

Étrend

Megbukott a mediterrán étrend?

A mediterrán étrend csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát. Jelenleg viszont csak azok érezhetik a jótékony hatását, akik magas jövedelemmel rendelkeznek,  magasan kvalifikáltak, vagy mindkettő – publikálta az International Journal of Epidemiology egy új kutatás eredményeit.

Étrend

Egy kis kiszáradás – sok kis kellemetlenség

Veszítsd el mindössze a szervezeted vízháztartásának 1,5 százalékát, és máris fordulóponthoz érkeztél. Kezdődik a kiszáradás. Nemcsak kellemetlen lesz a leheleted, nemcsak megfájdulhat a fejed, de figyelmetlenebbé válhatsz, és ez végzetes is lehet, például vezetés közben. 

Étrend

7 tipp, hogyan csökkentsd a cukorfüggésed

Az édes ízek mindig jó hangulatba hoznak, és ezért egyre gyakrabban érzed úgy, hogy az egész tested cukor iránt sóvárog? Vagy csupán berögzült egy rossz szokás, és így minden étkezés után cukros desszertet eszel? Tippjeinkkel segítünk, hogy legyőzd a káros cukorfüggésed.

Étrend

Egyszerű tippek, hogy egészségesen étkezz a munkahelyen

Következő tippjeinkkel ötleteket adunk, hogyan tartsd a nassolást a minimumon, az energiaszinted viszont a maximumon munka közben.

Étrend

Zseniális kenyérpuhító trükk

Mutatunk egy egyszerű trükköt, amivel a kiszáradt kenyeret frissé varázsolhatjuk.

 

Étrend

7 bőrhidratáló étek

A hideg, száraz időjárás és a beltéri fűtés könnyen kiszárítja a bőrt. A pirosló orca és a hámló könyök ellen azonban nem csupán krémezéssel, illetve külső hidratálással védekezhetsz. Ha egy kicsit megváltoztatod az étrended, azzal is segítheted, hogy sima és bársonyos legyen a bőröd. Most 5 olyan ételt mutatunk, amely belülről hidratálja.

Étrend

Mit mikor egyél, hogy feltöltődj energiával

Minden, amit megeszel, energiát ad. Korántsem mindegy azonban, hogy mennyi energiát nyersz, és azt mennyire tudod éppen hasznosítani, vagyis fontos: mit mikor fogyasztasz. Most megmutatjuk, mit tegyél, hogy a maximumra emeld az energiaszinted.

 

Étrend

16 nyári étrend tipp, hogy formába hozd magad

Szeretnél egészségesebben élni, és jónéhány fölös kilótól megszabadulni, megfogadtad, hogy sokkal több gyümölcsöt és zöldséget eszel, s már az edzésterved is megvan… Következő étrend tippjeinkkel segítünk, hogy sikerüljön jobb formába hozni magad.