Cikkek

Szépség

Hogyan kell helyesen és kíméletesen arcot mosni?

át ezt mindenki tudja…  Tényleg? Akkor mosod megfelelően arcod, ha eltávolítod ugyan az apró szennyeződéseket, de nem károsítod a bőröd nedvességtartamát, és nem sérted meg az egészséges sejteket. Mutatjuk, mire figyelj…
 

Fitnesz

Maraton. Még 14 nap...

Gy. Szabó Csilla blogja - Túléltem a főpróbát. De ez még korántsem jelentette azt, hogy minden a legnagyobb rendben van.  Az igazi kérdés sokkal inkább az volt, lábra tudok-e állni harminchárom kilométer után? Féltem az előbbitől, s amikor az sikerült, még jobban féltem az utóbbitól. Pontosan ezért nem mertem sohasem edzésként lefutni a teljes távot, mert tartottam a következményeitől, vagyis attól, hogy utána apró darabjaimra hullok szét. 

Szépség

Hétköznapi hibák, amit aztán megszív a bőröd…

Itt van öt hiba, amire nem is gondolsz, pedig igencsak felelős lehet azért, hogy nem igazán egészséges a bőröd. De valamennyi könnyen orvosolható.

Étrend

7 tipp, hogyan csökkentsd a cukorfüggésed

Az édes ízek mindig jó hangulatba hoznak, és ezért egyre gyakrabban érzed úgy, hogy az egész tested cukor iránt sóvárog? Vagy csupán berögzült egy rossz szokás, és így minden étkezés után cukros desszertet eszel? Tippjeinkkel segítünk, hogy legyőzd a káros cukorfüggésed.

Fitnesz

Maraton. Még 18 nap...

Gy. Szabó Csilla blogja - Bármennyit futok is, nem szoktam utána látványosan szenvedni. A versenyeket általában vasárnap délelőtt rendezik, úgyhogy délután már ebédet főzök levezetésképpen.

 

Lélek

Miért kockázatosak a távkapcsolatok?

A távkapcsolatok kezdetben nem sokban különböznek a hagyományos, kéz a kézben járó szerelemtől. Ám de később… 

Fitnesz

Maraton. Még 21 nap...

Gy. Szabó Csilla blogja - Nem tudom, a színészek félnek-e a főpróbától. Én nagyon. Pedig az enyém korántsem ígérkezett annyira megterhelőnek, mint lesz majd maga az előadás. De akkor is. Harminc kilométer, az barátok között is harminc kilométer. Persze, mi az a negyvenkettőhöz képest? Minimum. Ha nem vagyok képes rá, talán el is felejthetjük a produkciót.

Fitnesz

Te melyik zumbatípus vagy?

Nyolc típus jellemzői következnek, amit imádott zumbásaink habitusa, viselkedési mintái és szokásai alapján állítottunk össze zumbaoktató barátaimmal. Te vajon melyik kategóriába tartozol?