Cikkek

Szépség

Téli fiatalító arckezelések

A fiatalos arcbőr titka a foltmentes, egyenletes színű bőr. Vedd hát fel a harcot a pigmentfoltok ellen. A borús, téli napok kedveznek a fiatalító arckezelésnek! Mutatjuk hogyan.

Lélek

Szinek és szobák I. Ne bízd a véletlenre...

A színek nem csak dekorációs elemek. Személyiségünk kifejezésén és a szoba stílusán túl pozitív vagy negatív erőkkel is hatnak ránk. Mindezt érdemes figyelembe venni a megfelelő szín kiválasztása előtt.

Lélek

Színek és szobák II. Hogyan válassz szakembert

Nem egyszerű, ha az életünkben, otthonukban hirtelen idegenek jelennek meg - még akkor se, ha mesteremberekről van szó. Az pedig végképp bosszantó, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnénk, és nem tudjuk, hogyan kezeljük a problémás szituációkat. Pár tanács, hogyan oldjuk meg a kényes helyzeteket, ha szobafestővel dolgoztatunk.

Lélek

7 + 1 kérdés az első szex előtt

A szex a legintimebb közelség, önmagad feltárása és átadása. Az első szexuális együttlét pedig mindig ismeretlen és izgalmas. Természetes hát, ha előtte szeretnél a partneredről minél többet megtudni – ezért ne légy félénk, kérdezz bátran. Mutatjuk azt a 7 kérdést, amire választ kell kapnod – még az együttlét előtt. De vigyázz, nehogy kínvallatássá alakítsd át az első randevúkat.

Szépség

Túl gyorsan töredezik hajad, frissen mosva is fakó és fénytelen?

Lehet, hogy a hajmosás az oka. Ha hetente vagy netán naponta mosod is a hajad, nem biztos, hogy a helyes technikát alkalmazod. Következő tippjeink segítenek, hogyan végezd helyesen a hajmosást a ragyogóan fénylő hajkoronáért.

Lélek

Így vedd észre, hogy veszélyben vagy az utcán

"Nem lehet eleget beszélni az önvédelem fontosságáról" - vallja Kovács Ildikó női önvédelmi oktató, aki szerint az utcai támadások esetében a megelőzés akár életeket is menthet. Számos jel van ugyanis, amit észrevehetünk még a baj megtörténte előtt, ha pedig nyitott szemmel járunk és felkészültek vagyunk, elkerülhetjük azt, hogy áldozattá váljunk.

Szépség

A kiegyensúlyozott tinikor az egészséges arcbőrnél kezdődik

A serdülőkorba lépve a fiatalok nagy részénél bőrproblémák merülnek fel. A zsíros, pattanásos arcbőr látványa és a szélmalomharc a túlzott faggyútermelés ellen lelkileg nagyon megterhelő egy fiatal számára.

Szépség

11 dolog, amit tudnod kell a narancsbőrről

Akár óriási küzdelmet folytatsz a cellulittal, akár csak folyamatos óvintézkedéseket teszel, hogy ne legyen szembetűnő, van néhány dolog, amit nem árt, ha tudsz, ha a feszes bőr elérése és hosszú távú megtartása a célod.