Cikkek

Étrend

7 tipp, hogyan csökkentsd a cukorfüggésed

Az édes ízek mindig jó hangulatba hoznak, és ezért egyre gyakrabban érzed úgy, hogy az egész tested cukor iránt sóvárog? Vagy csupán berögzült egy rossz szokás, és így minden étkezés után cukros desszertet eszel? Tippjeinkkel segítünk, hogy legyőzd a káros cukorfüggésed.

Fitnesz

Maraton. Még 18 nap...

Gy. Szabó Csilla blogja - Bármennyit futok is, nem szoktam utána látványosan szenvedni. A versenyeket általában vasárnap délelőtt rendezik, úgyhogy délután már ebédet főzök levezetésképpen.

 

Lélek

Miért kockázatosak a távkapcsolatok?

A távkapcsolatok kezdetben nem sokban különböznek a hagyományos, kéz a kézben járó szerelemtől. Ám de később… 

Fitnesz

Maraton. Még 21 nap...

Gy. Szabó Csilla blogja - Nem tudom, a színészek félnek-e a főpróbától. Én nagyon. Pedig az enyém korántsem ígérkezett annyira megterhelőnek, mint lesz majd maga az előadás. De akkor is. Harminc kilométer, az barátok között is harminc kilométer. Persze, mi az a negyvenkettőhöz képest? Minimum. Ha nem vagyok képes rá, talán el is felejthetjük a produkciót.

Fitnesz

Te melyik zumbatípus vagy?

Nyolc típus jellemzői következnek, amit imádott zumbásaink habitusa, viselkedési mintái és szokásai alapján állítottunk össze zumbaoktató barátaimmal. Te vajon melyik kategóriába tartozol?

 

Fitnesz

Maraton. Még 25 nap...

Gy. Szabó Csilla blogja - Amilyen nehezen fogadtam el, hogy a futásaim között pihenőnapot tartsak, olyan könnyedén húztam ki most ezt az engedményt az edzésnaplómból. A vészesen közeledő maratoni tökéletes mentség volt arra, hogy felrúghassam az egészségem érdekében saját magammal megkötött egyezségemet. Mint hal a vízben, úgy ficánkoltam, amikor még minden nap futhattam. Most újból szükségem volt erre az érzésre, és egyáltalán nem érdekelt, mi lesz velem később.  

Wellness

Miért egészséges, ha mezítelenül alszol?

Meztelenül aludni nem csak kényelmesebb, de egészségesebb is. Sőt, egyes kutatók szerint segít enyhíteni némely fizikai és pszichológiai problémát is.

Étrend

Zseniális kenyérpuhító trükk

Mutatunk egy egyszerű trükköt, amivel a kiszáradt kenyeret frissé varázsolhatjuk.