Fitnesz
Frissítve: 2016.05.22.

Vízijóga a Városligeti-tavon

Eddig csak a Megváltónak és néhány jól képzett illuzionistának sikerült vízen járni. Szombaton azonban a Városligeti tavon jógázókat láthatott, aki arra járt. Activia Fusion vízijógát.

Vízi jóga a Városligetben.

A természet zöld ölelésében, háttérben a Vajdahunyad várával, s a reggeli nap fényében különleges látványt nyújtottak a tó víztükrén jógázók. A Városligeti-tó közepén elhelyezett, vízszint alá süllyesztett színpadon úgy érezhették magukat, mintha valóban a víz felszínén jógáznának. Mindehhez ráadásként a Miskolci Nemzeti Színház Kamarazenekara nyújtott élő, klasszikus zenei aláfestést – egy, a vízen lebegő pavilonból.

 

Az Activia Fusion Vízijóga alatt több foglalkozás is várta a mozgásforma szerelmeseit, és a lelkes kezdőket. A 45 perces Vinyasa Flow jógaórákat az amerikai Yoga Alliance jógaoktatói minősítésével rendelkező Kriston Adrienn tartotta. De nem csak a tó tükrét lepték el a jógázók, sokan a parton vagy a teraszon a saját matracukon követték az instrukciókat.

 

Egészséges életmód és élvezet – ezt a filozófiát testesítette meg a vízi jóga és a komolyzene párosítása a városligeti környezetben.

 

S ennek a kettősségnek a jegyében hozta létre a rendezvényt az Activa Fusion, amelynek a két izgalmas gyümölcs ízzel párosuló hófehér joghurtja is az egészség és élvezet kapcsolatát szimbolizálja.

 

 

 

A rendezvényen a több ismert személyiség is vett részt és állt be a jógázók közé. "A jóga számomra önismereti út”, vallotta Szalóki Ági énekesnő.”A testi gyakorlással többet tudok meg magamról, fizikai és szellemi képességeimről, határaimról. A fókuszált, rendszeres gyakorlás segít felismernem a számomra lényeges dolgokat, és megláttatja azt is, mi lényegtelen. A jóga nem csodaszer, de jó eszköz ahhoz, hogy a létet csodaként értékeljük."

Következő oldal 1
Betöltés...
(4)
Pozitív értékelés (4) Negatív értékelés (0)

Ez is érdekelhet: