Fitnesz
Frissítve: 2016.05.15.

Szépségverseny aerobikos felkészüléssel

A Föld minden tájáról idesereglett világ-magyarok a szépség és fittség jegyében idén is szépségversenyt tartanak. Íme, néhány pillanat a felkészítő edzésről.

Capoeira aerobik óra.

VI. Magyar Világtalálkozó Szépe versengés idei, döntőbe jutott hölgyei egy rendkívüli aerobik órán készültek a versenyre.

 

Czanik Balázs a szépségverseny döntőseinek egy capoeira aerobik órát tartott táncos és a küzdősportra jellemző gyakorlatok ötvözésével. Az egyre népszerűbb aerobik stilus a brazil küzdősportból, a capoeirából átvett táncos elemekkel bővített speciális aerobik stílus.

 

 

Balázs alaposan megizzasztott bennünket. Bár szoktam mozogni, de a tanulás mellett nem mindig tudok rendszeresen eljárni a fitness terembe, és ezt most meg is éreztem. De nem bánom, jót tett ez a fokozott igénybevétel, remélem, a versenyen meglesz az eredménye” – mondta bizakodva Horváth Kitti, aki még soha nem vett részt szépségversenyen, ez lesz élete első megmérettetése.

 

 

„Rendszeresen edzek, ismerem is a capoeira aerobicot, mégis kifulladtam az órán. Valószínűleg azért, mert épp egy vizsgáról érkeztem, és fáradt voltam, ennek ellenére nagyon élveztem Balázs edzését” – tette hozzá Gyuricza Dóra, aki a május 22-ei döntő után Brazíliába utazik, ugyanis kétlaki életet él, fél évet a dél-amerikai országban, fél évet pedig hazánkban tölt.

 

A döntős lányok számára tartott edzésen az intenzív mozgás látványos kombinációkat és koreográfiákat hozott létre, amelyet nem csak maguk a részvevők, de a csak bámészkodók is igencsak élveztek.  

 

Fotók: Maxline

Következő oldal 1
Betöltés...
(3)
Pozitív értékelés (3) Negatív értékelés (0)

Ez is érdekelhet: