Szépség
Frissítve: 2016.06.01.

Toplista! A legjobb körömlakkok

Összegyűjtöttük azokat a körömlakkokat, amelyek igazán szép színekben kaphatók, gyorsan száradnak, és több napot bírnak, mire pattogzani kezdenek – a pénztárcabaráttól a luxus kategóriáig.

 

Akárcsak egy jól megválasztott sál vagy egy statement nyaklánc, a manikűr is formálhatja és feldobhatja a megjelenésünket. A frissen lakkozott, csillogó köröm nemcsak szemet gyönyörködtető látvány, de rögtön ápoltabbnak és magabiztosabbnak is érezzük magunkat általa. Így nincs is annál bosszantóbb, mint ha néhány óra elteltével a festék kopni vagy pattogzani kezd, vagy a körömlakk nem szárad meg teljesen, és foltossá válik…

 

A szép manikűr kulcsa tehát a jó körömlakk. De hogy milyen tulajdonságokkal is kellene egy tökéletes lakknak rendelkeznie?

 

Nos, a színe az egyik legfontosabb jellemzője: legyen trendi színekben kapható, és akár fényes, akár matt, netán áttetsző, de mindenképpen teljesítse, amit ígér – mutasson úgy a körmökön is, mint amiként az üvegcsében.

 

Emellett legyen megfelelő minőségű, tartós úgy a körmökön, mint a tárolás során, száradjon meg minél gyorsabban, s az ár-érték arányra se legyen panaszunk, vagyis semmiképp se legyen méregdrága.

 

Most összegyűjtöttük azokat a lakkokat, amelyek a fenti tulajdonságok közül a lehető legtöbbnek megfelelnek, különböző árkategóriákban.

 

Íme, a toplista.

 

Butter London Nail Lacquer

 

Ez bizony egy drága körömlakk, de különlegessége, hogy elképesztően szép és egyedi színekben kapható. Nagyon jól pigmentált és nagyon tartós formula, s egyébként is, a ⇒ Butter London lakkok mindent tudnak, amit egy ilyen borsos árú lakktól elvárunk: kiváló minőség, nem pattogzik és sok színárnyalatból elég csupán egyetlen réteg lakkot felvinni ahhoz, hogy tökéletesen fedjen. Magyarországi üzletben még nem kapható, de neten meg tudod rendelni, és a nem túl messzi Ausztriában Müller drogériákból is beszerezheted, ha arra jársz.

Ár: kb. 5000 Ft

 

 

Moyra Gel Look

 

A legjobb körömlakk a filléres kategóriában. Krémes állagú, gyönyörűen fed, nagyon szép színkollekcióból választhatunk, s a lakk viszonylag gyorsan szárad, illetve elég tartós is. A száradására egy fedőlakkal rá lehet segíteni (ami a tartósságát is még tovább növeli). A ⇒ Moyra ár-érték arányban verhetetlen.

Ár: kb. 400 Ft

 

 

M.A.C. Studio Nail Lacquer

 

Nem a legolcsóbb körömlakk a ⇒ M.A.C, de szinte szalonszépségű körmöket lehet kreálni vele pillanatok alatt még a nem túl gyakorlott lakkozóknak is. Szép színekben kapható, szépen terül és szépen fed, és valóban tartós. Jó néhány napot kibír pattogzás nélkül, és a száradása is elég gyors.

Ár: kb. 3000 Ft

 

 

Golden Rose Rich Color

 

A legmegfizethetőbb lakkok közül az egyik legjobb. Nagy színválaszték és szép színek jellemzik, amelyek közül sok egy rétegben is tökéletesen fed.  A ⇒ Golden Rose emellett tartós, és a széles ecsetét is könnyű használni. A végeredmény: jól pigmentált és szép fényű körmök.

Ár: kb. 600 Ft

 

Orly Manicure Miniatures

 

A kis kiszerelésű körömlakkok azért ideálisak, mert biztosan elfogynak, mire besűrűsödnének vagy beszáradnának, még akkor is, ha olyan extrém színeket választottunk, amelyeket ritkábban viselünk. Az ⇒ Orly mini lakkjai nagy színválasztékban, élénk és nude színekben is kaphatók. Jó minőségű és tartós formula, különösen könnyen használható ecsettel.

Ár: kb. 1000 Ft

 

Astor Quick & Shine

 

Gyönyörű színekben kapható, élénk, nude, sőt csillámos lakkok is találhatók a kínálatban. Minősége is jó, az ecsete igazán könnyen kezelhető, s a lakk gyorsan szárad, finise pedig magas fényű. Az ⇒ Astor Quick & Shine Több napig bírja pattogzás nélkül.

Ár: kb. 1200 Ft

 

 

OPI Nail Lacquer

 

A vibráló színek és gazdag színválaszték mellett a tartósság az ⇒ OPI lakkok egyik legnagyobb erénye. A lakk felvitele könnyű, és nagyon szép fényes a végeredmény. Nem túl olcsó, de nagyon jó minőségű körömlakkot vihetünk haza, ha erre esik a választásunk.

Ár: kb. 3000 Ft

 

Max Factor Glossfinity

 

Igazán tartós és gyorsan száradó körömlakk, amely mesés színárnyalatokban kapható. A ⇒ Max Factor Nude színekben is kifejezetten jól fed, nem csíkoz, és ideális azoknak, akik a vékony ecseteket kedvelik. Finise gél hatású.

Ár: kb. 1900 Ft

 

Következő oldal 1
Betöltés...
(4)
Pozitív értékelés (4) Negatív értékelés (0)

Ez is érdekelhet: