Szépség
Frissítve: 2016.04.29.

Milyen ruhát viseljen az ideális férfi – a nők szerint

Farmernadrág, bőrcipő és kasmírpulóver? Miközben a saját öltözékünkben követjük a sebesen változó divatot, a partnerünk jobban tetszik, ha a klasszikus sportosan elegáns vonalon marad?

férfi divat - nők szerint

Egy felmérésben 800 nőt kérdezett meg a Men’s Health, hogy milyen öltözéket szeretnek a leginkább látni a férfiakon, s elsősorban természetesen a partnerükön. Az eredmények szerint a klasszikus és egyszerű öltözék jön be a nőknek a legjobban.

 

Mit viseljen hétköznap?  

 

Nadrág:

A nők 54%-a szerint a férfiak koptatott vintage-stílusú farmerben a legvonzóbbak.  A klasszikus szabású és régies hatású farmernadrág tehát nemcsak praktikus, de a nyerő viselet is, amelyet viselője hosszú éveken át megőrizhet jó állapotban. A legjobb egy színes pólóval vagy pulóverrel párosítva, amely kiemeli a férfi szemszínét.

 

A további szavazatok

34% sötét, koptatás nélküli farmer

5% szűkebb, George Michael-stílus

4% Bő ülepű, hip-hop-stílus

3% Agyonszaggatott farmer, rock 'n' roll stílusban

 

 

 

 

Ruha anyag:

Ha felsőruházatról és az anyagokról van szó, a nők 33%-a a kasmírra szavaz.  Emellett 63%-uk szexinek találja, ha egy férfi sálat hord, 23%-uk szerint pedig a zöld az a szín, amelyet hordhatnának gyakrabban az erősebb nem képviselői.

 

A további szavazatok 

27% bőr

11% szövet

10% hasított bőr

10% selyem

7% kordbársony

2% bársony

 

Lábbeli:

Ami a cipőt illeti, 26%-kal a most egyébként nagyon divatos belebújós bőrcipő nyert. Klasszikusan elegáns fazon, amely azonban sportos öltözet részeként is megállja a helyét.

 

A további szavazatok

15% bokacipő

14% sneakers

14% varrott orrú elegáns cipő

13% futó cipő

9% bőr szandál

8% gumi flip-flop papucs

7% cowboy csizma 

 

 

 

 

Mit viseljen az első randin? 

 

A nők 56%-a szavaz arra, hogy a hétköznapi, egyszerű ruházat egy csipetnyi trenddel fűszerezve a legjobb, amit egy férfi az első randin viselhet. Ez ugyanis azt sugallja, hogy gondot fordít a külsejére, tetszeni akar, de nem viszi túlzásba, nem akar mindenáron megfelelni, s nem követi görcsösen a trendeket. Egy farmernadrág, egy üde ing és egy dzseki vagy zakó tökéletesen megteszi, főként, ha utóbbi valami finom puha anyagból van, mondjuk velúrbőrből, aminek olyan kellemes a tapintása, hogy tudat alatt mindenki azonnal végig akarja simítani…

 

A további szavazatok

27% szövetnadrág hosszú ujjú inggel

7% hétvégi stílus: farmer, póló, sapka

6% munkából jövök stílus: öltöny vagy zakó mínusz nyakkendő

3% öltöny nyakkendővel

 

Mit viseljen az ágyban?

 

42%-kal a boxeralsó a nyerő éjszakai viselet, s emellett a nők 58%-a hétköznapi alsóneműnek is ezt a fazont preferálja. Anyaga legyen pamut vagy mikroszálas, kellemes és jól szellőző.

 

A további szavazatok

34% semmi, vagyis Ádám-kosztüm

11% boxer és póló

9% pizsama nadrág

3% pizsama nadrág és póló

Kevesebb mint 1% flanel pizsama szett 

 

Mit viseljen, ha a szüleiddel ebédel?

 

A nők 48%-a a szövetnadrág-ing kombóra szavaz, mégpedig úgy, hogy a nadrág  legyen konzervatív stílusú és visszafogott színű, az ing azonban lehet színesebb, mondjuk egy pasztelles rózsaszín egy jól megválasztott árnyalatban – a hölgyek  81%-a gondolja egyébként úgy, hogy egy férfi, aki rózsaszínt visel, szexi és magabiztosságot sugároz.

 

A további szavazatok

25% farmer, hosszú ujjú ing, zakó

14% munkából jövök stílus: öltöny vagy zakó mínusz nyakkendő

9% öltöny nyakkendővel

4% hétvégi stílus: farmer, póló, sapka

 

Fotó: shutterstock.com

Következő oldal 1
Betöltés...
(4)
Pozitív értékelés (4) Negatív értékelés (0)

Ez is érdekelhet: