Wellness
Frissítve: 2016.03.05.

5 táska trend, ami mindent visz 2016-ban

Bátor színek, játékosság és klasszikus formák jellemzik a 2016-os trendet a legtöbb fronton – hátizsáktól a retikülig. Mutatjuk az idei tavasz/nyár öt legdivatosabb táskáját. Tudom, hogy azt mondod majd, ez kell nekem. A lelkemnek.

Táskatrend - 2016

1. A láncpántos válltáska

 

Míg a 2015-ös év a nyeregtáskáról szólt, addig 2016 egy másik, ám ennél jóval kifinomultabb, klasszikus fazont hoz vissza a divatba: a láncos táskát. Formailag tökéletes mása annak, mint amit Audrey Hepburn viselt az Álom luxuskivitelben című filmben, klasszikus feketében. Ez a stílus mindenképpen szögletes formát kíván, a 2016-os kínálatban viszont egészen változatos színekben és díszekkel is megtalálod ezt az alapdarabot.

 

Itt beszerezheted:

 

1. Fekete vagy barna állatmintás műbőr 9 995 Ft  - Mango  

2. Klasszikus fekete bőr 27 995 Ft  - Zara 

3. Letisztult forma, visszafogott színek $398  - Kate Spade 

4. Hímzett virágos €1700 - Gucci

 


 

2. A mikro táska

 

Feltehetően a legkevésbé funkcionális darab lesz a táskakollekciódban, ha beruházol egyre, de kétségtelenül a legcukibb… A mikro táska úgy néz ki, mint egy klasszikusan elegáns, szögletes vonalvezetésű táska, amely összement a mosásban, s így a kézbe illő pántja is (ha van) olyannyira miniatűr, hogy csak a legkarcsúbb csuklók férnek bele. Sebaj, talán éppen ezért vállpántot (is) tettek rá. Cukiságát tovább növeli, ha pasztelles rózsaszínűt vagy levendula színűt választasz. Egyes darabokon még kis szőrös pamacsok is hivalkodnak.  

 

Itt beszerezheted:

 

1. Vanília, piros és fekete műbőr 6 995 Ft - Mango 

2. Fekete rojtos lakkbőr €59.95 (akciós ár) - Humanic 
3. Fekete, fehér, levendula vagy rozé arany bőr $298 - Michael Kors  

4. Piros vagy pink bőr €850 - Louis Vuitton

 


 

 

3. A klasszikus kézitáska

 

Ez az a fazon, amely soha nem megy ki a divatból, ám ebben a szezonban még kifejezetten trendinek is számít. Különösen, ha a ’70-es évek stílusát idézi, jól tervezett formavilágú és semleges színű. Kézben és karon illik viselni, vállon még akkor sem, ha olyan karcsú vagy, hogy megtehetnéd. Válaszd közepesen nagy méretben, amiben még elférnek a dolgaid, de ha teletömöd, sem válik a táska olyan nehézzé, hogy döcögővé tegye a járásod…

 

Itt beszerezheted:

 

1. Fehér műbőr 9 990 Ft / világosszürke velúrbőr 34 990 Ft - H&M

2. Pasztell színű műbőr, rojttal 14 995 Ft - Zara

3. Világosbarna bőr €349 -  Lauren by Ralph Lauren

4. Pasztell színek, kígyóbőr minta €4100  - Prada

 


 

 

4. A jól szabott hátizsák

 

Igen, a hátizsákos divat még mindig tartja magát, az öltözködésükben praktikusságra törekvők legnagyobb örömére. A ma divatos hátizsák azonban korántsem hasonlít iskolatáskára, sokkal inkább olyan, mint egy kétfülű női táska, amelyet egy váll helyett kettőre akasztva viselhetünk. Vagyis szép formájú, nőies anyagokat, színeket és díszítéseket felvonultató, olyan táska, amit bármilyen merészen elegáns szettbe beilleszthetünk.  

 

Itt beszerezheted:

 

1. Fehér csipkés textil 5 990 Ft - Deichmann 

2. Szürke velúrbőr €65 (akciós ár) - Urban Outfitters 

3. Kék bőr 271 914 Ft - Phillip Lim

4. Állatmintás láncos bőr €1695 - Burberry

 


 

 

5. A Rojtos válltáska

 

A rojtok is szigorúan tartják még magukat a trendek között, idén leginkább a válltáskák díszítéseként divatosak. Az alapszínek neutrálisak, a rojtok azonban a szivárvány különböző színeiben is pompázhatnak. Persze, aki a visszafogottabb stílus híve, az választhat a táska színével azonos színű rojtosat is. A monokróm öltözéket és az egyszerű farmer-ing párosításokat például rögtön izgalmassá teszi, ha rojtos válltáskával viseled.

 

Itt beszerezheted:

 

1. Világos barnásszürke bőr 8 990 Ft - Deichmann

2. Sárga, lila és zöld bőr €34.95 - Promod

3. Fekete bőr €895 - Yves Saint Laurent

4. Barna bőr szivárvány rojtokkal 726 115 Ft - Chloe

 

Következő oldal 1
Betöltés...
(3)
Pozitív értékelés (3) Negatív értékelés (0)

Ez is érdekelhet: